Türkiye Güney Kore maçı ne zaman? Türkiye-Güney Kore voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda?

Tokyo 2020 olimpiyat oyunlarında çeyrek finale kalan A Milli Kadın Voleybol takımımız Güney Kore ile maça çıkıyor. Olimpiyatlarda bir ilki başaran milli takımımızı destekleyen taraftalar ise Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda araştırmalarına başladı.

Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, hangi kanalda? Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale kalan A Milli Kadın Voleybol takımımız çeyrek finalde Güney Kore ile karşılaşacak. Eda Dündar Erdem, Hande Baladın ve Meryem Boz gibi oyuncular ile çeyrek finale kadar ilerlemeyi başaran kadın milli voleybol takımımız yarı final için parkede olacak.

Peki Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, hangi kanalda?

4 Ağustos Çarşamba Türkiye saati ile 03:00'da başlayacak olan Türkiye Güney Kore voleybol maçı TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Filenin Sultanları, B Grubu’nda Çin, A.B.D., Arjantin, İtalya ve Rusya ile mücadele edip grubunu 3. bitirerek çeyrek final hakkı kazanmıştı.

Türkiye Güney Kore maçı ne zaman? Türkiye-Güney Kore voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler voleybol türkiye güney kore maçı ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.