Türkiye geneli internet kesintisi!

Türkiye genelinde yaşanan internet kesintisi sabah saatlerinde bu yana devam edince kullanıcılar sosyal medya üzerinden Türk Telekom’a tepki gösterdi. İnternet kesintilerinin nedeni ise oldu.

Türkiye genelinde sabah saatlerinde bu yana yaşanan internet kesintileri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılar Türk Telekom, Türksat Kablonet, Turknet ve Vodafone internet hizmetlerinde aksama olduğunu aktarınca kısa bir süre sonunda açıklama geldi. Türkiye geneli internet kesintileri ne zaman sona erecek?

Türk Telekom'un web sitesindeki duyuruda kesintinin "planlı çalışmadan" kaynaklandığı ve 5 saat kadar süreceği belirtildi. Planlı çalışma kapsamında internet kesintisi yaşanacak illerin ise Sivas, Samsun, Adıyaman, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakaları, Antalya, Burdur, Kayseri ve Trabzon olduğu aktarıldı.

Yapılan açıklamada, "Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir." İfadeleri kullanıldı. Kendilerine önceden uyarı gitmediğini söyleyen kullanıcılarsa kesintilere sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Ticaret Bakanlığı geçen ay yaptığı açıklamada, abone olunan internet ve yayın platformu hizmetlerinde bakım ve onarım gibi nedenlerle kesinti yapılmadan 48 saat önce aboneye bilgi verilmesi gerektiğini belirtmişti.

Türkiye geneli internet kesintisi! ile ilgili etiketler Türkiye İnternet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.