Türkiye Galler Euro 2020 maçı ne zaman, saat kaçta?

Euro 2020 A grubu 2. maçında Türkiye ile Galler milli takımları karşı karşıya geliyor. Taraftarlar da Türkiye Galleri maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. İşte Euro 2020 Türkiye Galler maçı detayları…

Türkiye A Milli takımımız, Euro 2020 A grubu 2. maçında Galler karşısına çıkıyor. İlk maçında güçlü İtalya karşısında pek fazla varlık gösteremeyen Türkiye A milli takımımız bu maçı kazanarak çıkşa geçmek hem de moral depolamak istiyor.

TÜRKİYE GALLER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Euro 2020 A grubu 2. maçında Türkiye ile Galleri milli takımları 16 Haziran Çarşamba akşamında karşı karşıya gelecekler. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulunan Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Türkiye Galleri maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

68.700 seyirci kapasiteli Bakü Olimpiyat Stadı'nda tribünlerin yüzde 50 seyirci almasına izin verilecek.

Türkiye A Milli takımımızın Galler ile oynayacağı Euro 2020 A grubu 2. maçında Portekizli hakem Artur Dias düdük çalacak.

Türkiye Galler Euro 2020 maçı ne zaman, saat kaçta? ile ilgili etiketler Türkiye Galler EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.