Türkiye- Faroe Adaları maçında geri sayım başladı! Maç ne zaman, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

A Milli Takımımızın Faroe Adaları ile yapacağı maç için nefesler tutuldu ve geri sayım başladı. UEFA Uluslar C Ligi 1. grupta Faroe Adaları ile mücadele edecek olan Türkiye’nin taraftarlarına müthiş bir gece yaşatması bekleniyor. Gözler Faroe Adaları-Türkiye maçına çevrildi. Peki Faroe Adaları- Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

Türkiye, Uluslar C Ligi 1. grupta 6. maçına Faroe Adaları ile çıkacak. Futbol severler ekrana başına kilitlenecek. Milli Takım’ın Faroe Adaları ile oynayacağı maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Türkiye- Faroe Adaları maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Cevabı haberimizde…

Türkiye- Faroe Adaları maçında geri sayım başladı! Maç ne zaman, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FAROE ADALARI-TÜRKİYE MUHTEMEL 11'LER:

Faroe Adaları: Nielsen, Sorensen, Askham, Vatnhamar, Davidsen, Bjartalio, Andreasen, Joensen, M.Olsen, Edmundsson, K.Olsen.

Türkiye: Altay, Onur, Kaan, Ozan (Tolga Ciğerci), Rıdvan, Serdar Gürler, İrfan Can, İsmail, Kerem, Halil, Serdar Dursun.

FAROE ADALARI - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. grup 6. hafta mücadelesine Faroe Adaları ile devam edecek. Maç 25 Eylül Pazar günü saat 21:45'te olacak. Müsabaka Torsvollur Stadyumu'nda ve hakem Serhiy Boiko yönetiminde gerçekleşecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Dmytro Zaporozhenko ve Sergii Prystupa yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Anatoliy Abdula olacak.

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

A Milliler, UEFA Uluslar C Ligi 1. grup son maçında Faroe Adaları ile Torshavn'da oynayacak zorlu mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak, şifresiz yayınlanacak.

 

Türkiye- Faroe Adaları maçında geri sayım başladı! Maç ne zaman, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak? ile ilgili etiketler Türkiye A Milli Takım faroe adaları milli maç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.