Türkiye erkek güzeli Mert Özcan 'Üç Kız Kardeş' kadrosuna dahil oldu

Yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın kitabından uyarlanan, Kanal D ekranlarının yeni dizisi Üç Kız Kardeş oyuncu kadrosu ile zirveye imza atmaya geliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan ‘2020 Miss and Mr. Fashion TV Türkiye’ yarışmasında ‘En İyi Erkek Model’ Mert Özcan dikkat çekti.

2022 yılı için yeni projelerini ortaya koymaya başlayan Kanal D zirveden kopmamak için işleri sıkı tutuyor. Başrollerinde İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisindeki oyuncu kadrosunda yer alan Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu isimleri şimdiden herkesi heyecanlandırıyor.

Berker Güven ile de her konuda anlaşmaların yapılmasından sonra esas konu ise Mert Özcan oldu. Fashion TV 2020 Türkiye erkek güzeli seçilen Mert Özcan Üç Kız Kardeş dizisi oyuncu kadrosuna dahil edildi.

Türkiye erkek güzeli Mert Özcan 'Üç Kız Kardeş' kadrosuna dahil oldu


ERKAN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

2022 yılının başlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan, Ayvalık'ta üç kız kardeşin hayatını konu alacak olan Üç Kız Kardeş dizisinde Mert Özcan’ın performansı oldukça merak ediliyor. Dizide Erkan karakterine hayat verecek Özcan’ın yanı sıra Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Özgü Kaya gibi başarılı genç oyuncularda istim üzerinde olacak. Mert Özcan tecrübeli isimlerle aynı sette yer alarak kariyeri adına iyi bir başlangıç yapmış olacak.

 

Türkiye erkek güzeli Mert Özcan 'Üç Kız Kardeş' kadrosuna dahil oldu ile ilgili etiketler İclal Aydın Mert Özcan Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.