Türkiye elendi mi? Türkiye gruptan çıkar mı? Millilere Galler şoku!

EURO 2020'de ikinci maçında Galler ile karşılaşan A Milli Takımımız sahdan 2-0 yenileerek ayrıldı. Bu sonuçları birlikte Türkiye'nin grupta şansı var mı merak ediliyor. Türkiye elendi mi, Türkiye Gruptan çıkar mı soruları da maç sonrası merak konusu oldu.

Türkiye Elendi mi, Türkiye EURO 2020'de gruptan çıkar mı soruları, vatandaşların merak konusu olddu. Gruptaki ikinci maçında Galler maçına çıkan Milliler, sahadanb 2-0 yenik ayrıldı.

TÜRKİYE ELENDİ Mİ?

EURO 2020'de ikinci maçına Galler karşısına çıkan Türkiye karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı. Bu sonuca göre Türkiye elendi. EURO 2020'de A grubunda mücadele eden Türkiye'nin gruptan çıkma şansı kalmadı.

İsviçre ile oynanacak olan maç formaliteden öteye geçemeyecek.

EURO 2020 A Grubu'ndaki ikinci maçında Galler'e 2-0 mağlup olan milliler, ikinci maçından da puansız ayrıldı ve gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Galler'de Bale, penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda milli takımımız Burak Yılmaz ve Kaan Ayhan ile gole çok yaklaştı ancak üstünlüğü sağlayacak golü bulamadı. Galler ise yıldız futbolcusu Aaron Ramsey ile maçın başında gole çok yaklaştı. Ceza sahası içerisinden vurulan şutta kaleci Uğurcan gole izin vermedi. İlk yarının son bölümünde oyunda üstünlüğü kurmamıza rağmen Aaron Ramsey'nin golüne engel olamadık ve soyunda odasına 1-0 geride girdik.

İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik ve sahadan 2-0'lik mağlubiyetle ayrıldık. Galler'in ikinci golünü 90. dakikada Connor Roberts attı. Ayrıca, 60. dakikada Gareth Bale, bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Türkiye elendi mi? Türkiye gruptan çıkar mı? Millilere Galler şoku! ile ilgili etiketler EURO 2020 türkiye elendi mi türkiye euro 2020'den elendi mi türkiye gruptan çıkar mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.