Türkiye ekonomisine büyük katkısı olan Türkerler Holding'in gelişimi!

Türkerler İnşaat A.Ş., inşaat, enerji, petrol, su arıtma, tekstil gibi pek çok konuda “Türkiye Milli Gelirine” hatırı sayılır şekilde yarar sağlayacak pek çok projeye imza atmıştır. Mesleki tecrübesi ve maddi gücü, tüm dünyayla rekabet edebilecek teknik ve idari kadrosuyla çalışmalarına değer katmaktadır. 1970'li yılların başında Kazım Türker’in üniversite öğrenimi sırasında, ilk giyim mağazasını açmasıyla atılmıştır. 1980′li yıllarda girişimlerini çeşitlendirerek, zincir mağazalar haline gelmiştir. 1993 yılında Türkerler Holding, Türkerler İnşaat’ı kurarak; inşaat, enerji, doğal gaz, altyapı, imalat alanlarında yeni yatırımlar yapmaya başlamıştır.

Türkerler Holding pek çok alanda faaliyet gösteren güçlü bir şirket haline gelmesiyle "Tütkiye Milli Gelirine" katkı sağlayacak çok sayıda projeye imza atmıştır. Yönetim Kurulu BaşkanlığıKazım Türker'in yaptığı Türkerler Holding hangi alanlarda faaliyet gösteriyor? Türkiye ekonomisine hatrı sayılır katkısı olan Türkerler Holding "Ne zaman kuruldu?" ve "Kim tarafında kuruldu?" sorularının cevabı haberin devamında...

İşte Türkerler Holding hakkında merak edilen her şey...

Türkerler’in iş hayatındaki temelleri, 1970′li yılların başlarında, Sn. Kazım Türker’in üniversite öğrenimi sırasında, ilk giyim mağazasını açmasıyla atılmıştır. 1980′li yıllarda girişimlerini çeşitlendirerek, zincir mağazalar haline gelmiştir. 1993 yılında Türkerler Holding, Türkerler İnşaat’ı kurarak; inşaat, enerji, doğal gaz, altyapı, imalat alanlarında yeni yatırımlar yapmaya başlamıştır. Türkerler, kamu ve özel sektör ihaleleri, özelleştirmeler ve ortaklıklar konusunda önemli bir bilgi birikimine ve iş deneyimine sahiptir. Buna bağlı olarak yenilenebilir ve termik enerji üretimi, doğalgaz dağıtımı, tekstil ve petrol sektörlerinde iştirakleri bulunmaktadır.

Türkerler, altyapı ve üstyapı konusunda taahhüt işlerini gerçekleştirmek için, kalkınan Türkiye’nin her bölgesinde 1993 yılından 2015′e dek, toplam 3.000.000 m2 inşaat hacmine ulaşmış olarak sektörün önemli firmaları arasında yerini almayı hedeflemektedir.

İnşaat ve enerji sektöründe, yurtiçi ve yurtdışı piyasalarına yön verebilecek, nitelikli, güçlü, güvenilir, faaliyet gösterdiği tüm iş kollarında lider, kalite hedefleri doğrultusunda çalışan, teknoloji ve yenilikleri eş zamanlı olarak takip edebilen, sürekli kendini yenileyen bir dünya markası olmayı vizyon olarak benimsiyor. Etik değerlerinden ödün vermeden, Türkiye’nin kalkınması ve uluslararası saygınlığının artırılmasında etkin bir rol oynayarak, bütün ilgi gruplarının çıkarlarını gözetmeyi kendilerine misyon edindiler.

İŞTE TÜRKERLER HOLDİNG'İN FAALİYET ALANLARI

Hastane, Otel ve Okul Projeleri

Toplam 40 ilde 65 proje

Konut İnşaatları ve Akıllı Binalar

16 şehirde 1278 aile kapasiteli konut ve akıllı binalar

Turistik Tesisler

Türkiye'nin turizm merkezi olan ege ve akdeniz bölgesinde 30.000 yatak kapasiteli 6 tesis

Özelleştirme ve Kamu Özel Ortaklığı Projeleri

Gayrimenkul Geliştirme Projeleri

Otoyollar, Köprüler ve Kavşaklar

Hafif Raylı Sistem, Metro ve Tramvay Sistemleri

Deniz Yapıları

Barajlar, Hidroelektrik Santralleri ve Sulama Projeleri

Doğalgaz Boru Hatları & Doğalgaz Şehir Dağıtım Projeleri

Su Arıtma Tesisleri & Su Dağıtım Projeleri

Şehir Şebekeleri (doğalgaz, su, elektrik)

ENERJİ ALT FAALİYET ALANLARI

Dünya ve özellikle Avrupa Birliği ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de rüzgar enerjisi sektörünün sağlıklı oluşumu ve hızlı gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, 1 Kasım 2007 tarihinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) Türkiye’nin farklı bir çok bölgesinde lisans almak maksadıyla başvurular yapılmış, EPDK ile diğer kurumların teknik ve idari değişiklik kararları neticesinde; lisanslananlar ve lisans verilmesi uygun bulunanlar olmak üzere toplam 2.040 MW gücünde rüzgar projemize EPDK tarafından lisans verilmiş veya lisans almaya hak kazanmıştır.

Bu projelerin bir kısmı rüzgar enerjisi sektörüne yatırım yapmak isteyen başka yatırımcılar tarafından devir alınmıştır. Grup bünyesinde bir çok projenin yatırım süreci devam ederken; yatırım ve ortaklık görüşmelerine konu olan portföyümüzdeki 1.062 MW’lık projeleri ile Türkiye rüzgar pazarının en kapsamlı portföyünü oluşturmaktadır.

Firma, Türkiye’nin elektrik enerjisi ihtiyacını güvenilir ve doğayla uyumlu şekilde karşılamak için, yenilenebilir enerji kaynakları arasında yer alan rüzgar enerjisi yatırımlarımızla sektörün önde gelen enerji firmalarından biri olmayı hedefliyor.

DEV İHALE TÜRKERLER-SİEMENS-KALYON ORTAKLIĞININ!

Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) için açık eksiltme ihalesi bugün yapıldı. İhaleye dünya Rüzgar enerjisi pazarının yüzde 90'ını elinde bulunduran 8 grup katıldı. İhaleyi Çinli Mingyang-İlk İnşaat ile 29 tur kıran kırana süren bir yarışın ardından ihaleyi Türkerler-Siemens-Kalyon ortaklığı 3.49 dolar/cent teklif vererek kazandı... Komisyon Başkanı Alparslan Bayraktar'ın son bir indirim talebi üzerine Türkerler-Siemens-Kalyon ortaklığı tekliflerini 3.48 dolar/cent'e indirdi...

wetwer

TÜM SAĞLIK PROJELERİ

TAMAMLANAN PROJELER

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü
Sağlık Bakanlığı – Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü
Sağlık Bakanlığı – Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü
Sağlık Bakanlığı – Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı

wetwerw_1

TÜM GAYRİMENKUL PROJELERİ

TAMAMLANAN PROJELER

Çiftçi Towers
Çiftçiler Gayrimenkul ve Türkerler

Mahall Ankara
TOKİ

Mahall Bomonti İzmir
Türkerler

TEKSTİL ALT FAALİYET ALANLARI

Türker Ailesi, tekstil alanıyla ticarete ilk adımı atmış olup; bünyesinde 3 ayrı firma ile faaliyetlerini sürdürmektedir. 1989 yılında Ankara’da kurulan Selen Giyim, aylık 15.000 parça üretim kapasitesi ve bilgisayarlı dikiş makinelerinden oluşan imalat parkı ile faaliyetlerine devam etmektedir. Selen Giyim ürünleri; Türkiye’de 50 farklı şehirde, yurt dışında ise Rusya ve BAE’de bulunan seçkin mağazalarda satılmaktadır. 2004 yılında Ankara’da kurulan Saten Giyim, bayan dış giyimi konusunda hizmet vermektedir. Firma aylık 10.000 parça üretim kapasitesine sahiptir. 2009 yılında faaliyete başlayan özel üretim kumaşlarını yurt dışından ithal ederek Türkiye’deki kurumlara kıyafet dikimi ve tasarımı yapmaktadır.

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

wetwe

KAZIM TÜRKER KİMDİR?

Kazım Türker, 1954 doğumlu. 2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ile bilinen Kazım Türker, Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı.

Beyaz eşya ticaretinden hazır giyime birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding'in son yıllarda en hızlı büyüdüğü alan inşaat alanı oldu.

Türkerler İnşaat, İzmir'de Mahall Bomonti projesini gerçekleştiriyor.

Birçok Ankara merkezli müteahhit gibi medyada görünmeyi pek sevmeyen Türker, iş hayatına 1973'te Ankara'daki Anafartalar Çarşısı'ndaki 15 metrekarelik bir mağazada başladı.

İnşaat, enerji ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Türkerler Holding'in 2012 cirosu 500 milyon dolar, çalışan sayısı ise 3 bin 500. İnşaat mühendisi olan Türker, inşaatın yanı sıra enerji sektöründe önemli yatırımlara imza atıyor.

Hidroelektrik, rüzgar ve jeotermalde 630 milyon dolarlık yatırımı halen sürmekte olan grup, 2014 sonuna kadar en az 250 megavatlık kurulu güce ulaşacak.

Ağırlıkla inşaat ve konfeksiyon alanlarında faaliyet gösteren Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in iş hayatı çok eskilere dayanıyor.

Babası Yahya Türker, 1950'li yıllarda Ankara'nın en eski mağazalarından sayılan Türkerler'i Anafartalar Caddesi'nde kurdu. Kadın dış giyiminde Selen ve Seten markalarıyla çalışan Türkerler Grubu'nun, şu anda başkentte 5 ayrı mağazası bulunuyor.

Ankara Bala kökenli Türker Ailesi, birikimini tekstil ve hazır giyim sektörleriyle sağladı. Başbakan'a yakın işadamlarından Remzi Gür'e ait Ramsey markalı ürünlerin bayiliğini de yapan Türker, izleyen yıllarda iş alanlarını büyüten Türkerler Grubu, lokomotif sektör olarak inşaatı seçti.

TÜRKERLER HOLDİNG MAHALL PROJELERİNDE KAMPANYA BAŞLATTI

İzmir ve Ankara'da gerçekleştirdiği Mahall projeleri ile ismini duyuran Türkerler, konut ve ofis satışları için kampanya başlattı! Şimdi 'Mahall'leye taşınma zamanı!

Birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding, bilhassa enerji ve inşaat sektörlerinde yaptığı yatırımlar ile ön planda olmaya devam ediyor.

Firmanın İzmir ve Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu Mahall projeleri, son dönemlerin en ilgi çekici projeleri arasında yer alıyor. Mahall, hem mühendislik harikası hem de kaliteli yapı olarak birçok yönden ilkleri yaşatıyor.

Projede şehrin özgü mimarisine uyumlu bir yapı ve farklı tasarım konseptleri bulunuyor. Aynı zamanda güçlü altyapısıyla birlikte, sosyal bir çevre imkânı da tanıyan Mahall, kompleks bir yapı içerisinde sunulabilecek her türlü avantajı mikrodan makro düzeye kadar servis ediyor.

Türkiye ekonomisine büyük katkısı olan Türkerler Holding'in gelişimi! ile ilgili etiketler Türkerler Holding Kazım Türker kim tarafından kuruldu ne zaman kuruldu yönetim kurulu başkanı proje türkerler inşaat zincir mağazalar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.