Türkiye düşmanlarının kabuslarına giren 'Türk SİHA'ları Haritası'!

Türkiye düşmanlarının bir an bile bakmaya cesaret edemediği, bazı ülkelerin kabuslarına giren Türk SİHA'sı haritası, Türkiye'nin ilgi alanlarını etki alanı haline getirdiğinin bir kanıtı. Sürekli yeni ülkelerin eklendiği haritada, Nijerya da koyu sarı rengine bürünmek üzere (bkz. haritanın lejantı).

Almanya'nın tankları, Japonya'nın ise robotları ve video kameraları, biraz stereotip olsa da, dünya genelinde halk arasında meşhurdur. İşte Türk SİHA'ları da dünyada bu tarz bir marka olmaya devam ediyor. 

TÜRKİYE, İLGİ ALANLARINI ETKİ ALANI HALİNE GETİRİYOR

Unutulmamalıdır ki, bir ülkeye SİHA satıldığında, bunun yedek parçaları, mühimmatları, bakımı gibi bir çok farklı hizmetler sunulmaya devam ediliyor. Dolayısıyla, farklı ülkelerde kullanıldıkça ve başarısıyla göz doldurdukça üstel bir şekilde daha da fazla ülkeye ihraç edilen yerli ve milli Türk Sihaları, Türkiye'nin ilgi alanlarını, etki alanı haline getirmesinin önünü açıyor. 

TÜRKİYE, ÇEVRESİNE ETKİ DALGASI YAYIYOR

Aşağıdaki haritada görüldüğü üzere, Türkiye, Avrupa, Asya ve özellikle de Afrika konusundaki ihracat atağını sürdürerek, durgun göle atılmış bir taş misali, Ankara merkezli, dışarı doğru adeta bir etki dalgası yayıyor. 

Bazı ülkelerin görmeye bile tahammül edemedikleri harita şu şekilde: 

Türkiye düşmanlarının kabuslarına giren 'Türk SİHA'ları Haritası'!

Türkiye düşmanlarının kabuslarına giren 'Türk SİHA'ları Haritası'! - Resim : 2

NİJERYA DA ÇOK YAKINDA 'KOYU SARI' OLACAK

Nijerya, taarruz helikopter alımı gerçekleştirecek. İhaleye TUSAŞ, Atak helikopteri ile katılacak. Atak'ın rakipleri Hindistanlı HAL LCH ve Fransız Airbus Tiger.

İhalenin favorisi, son dönemde yakınlaşan ilişkiler de düşünüldüğünde Türkiye gibi görünüyor.

Nijerya, aynı zamanda Türkiye'den Bayraktar TB2 SİHA da almak istiyor.

 

Türkiye düşmanlarının kabuslarına giren 'Türk SİHA'ları Haritası'! ile ilgili etiketler Türk SİHA Nijerya harita etki alanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.