Türkiye Doğu Akdeniz'de sondajlara başlıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih Sondaj gemisinin birkaç ay içerisinde Akdeniz'deki ilk sondajı gerçekleştireceğini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Üretim Sektörü İstişare Toplantısı'nda Akdeniz'de petrol ve doğalgaz aramalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

"Denizlerimizdeki varlığımızı Barbaros, Oruç Reis ile Fatih sondaj gemilerimizle daha da güçlendirdik" diyen Bakan Dönmez, Fatih sondaj gemisinin Akdeniz'deki sondajına birkaç ay içerisinde başlayacağını söyledi. 

Kıbrıs Rum Yönetimi ile İsrail'in arama ve sondaj çalışmalarına da işaret eden Dönmez, "Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin onaylamadığı hiçbir projenin oldu bittiye getirilmesine izin vermeyiz." dedi 

Türkiye Doğu Akdeniz'de sondajlara başlıyor! ile ilgili etiketler Fatih Dönmez Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı akdeniz'de sondaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.