Türkiye değil Sırbistan…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Boşnak Müslümanların yaşadığı Yeni Pazar'a geçiyor. Ziyaret önce Yeni Pazar sokakları Erdoğan ve Türkiye afişleriyle donatıldı.

İki günlük resmi Sırbistan ziyareti kapsamında bugün Belgrad'ta mevkidaşı Aleksandar Vuçiç tarafından resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrad'taki resmi temaslarının ardından yarın Boşnak Müslümanların yaşadığı Yeni Pazar'a geçecek.

Erdoğan'ın ziyareti öncesi Yeni Pazar sokakları Cumhurbaşkanı'nın ve Türkiye’nin afişleriyle donatıldı. 'Yeni Pazar'a hoşgeldin' yazılarının asıldığı Yeni Pazar sokaklarında Erdoğan'ın ziyareti öncesi hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği belirtildi. Erdoğan'ın Yeni Pazar'a yapacağı ziyaret nedeniyle Yeni Pazar Belediye Başkanı Nihat Bişevac yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç’in şehrimizi ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duymaktayız” denildi. Ayrıca Boşnakların Türkiye ile hem tarihsel hem aile hem de duygusal anlamda bağlılıklarımız var. Erdoğan’a Yeni Pazar’ı ziyaret edecek olmaları sebebiyle ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim şehir olarak hazır halde birkaç projemiz var ve bunları Türkiye Cumhuriyeti’nin yardımlarıyla gerçekleşeceğini, bunlardan bazıları; merkezde 2 köprü ve 2 yol yapımı ve merkezdeki okula anaokulun yapılması, İsa Bey Hamamı ve eski çarşının onarımının da yapılacağı belirtildi.

ERDOĞAN 2.DEFA YENİ PAZAR’DA

Halk Erdoğan’ı Gazi İsa Bey meydanında karşılayacak. Bu ziyaret 1971’de eski Yugoslavya Başkanı Tito’nun ziyaretinden sonra yapılacak en büyük 2. Ziyaret olacak. Erdoğan 2010’daki ziyaretin ardından 2.kez Yeni Pazar’a geliyor.

Türkiye değil Sırbistan… ile ilgili etiketler Erdoğan Pazar Sırbistan rte yeni vuçiç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.