Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ilana çıktı! Genel Müdürlük kadrosuna 100 kişi alınacak!

Senenin son haftasında eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, kurum bünyesine yeni personellerin dahile dileceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Sene sonu gelmeden eksik kadrolarını belirleyerek 2023 yılına tam kadro ile girmek isteyen kamu kurum ve kuruluşları, ilgili kaynaklar aracılığı ile personel alımı ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda kurum bünyesinde çeşitli sebeplerden ötürü oluşan personel eksikliklerini kayda alan ve bu doğrultuda yeni bir istihdam ilanı düzenleyen kurumlardan birisi de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları oldu.

Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen ve söz konusu ilanı 23 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayınlamış olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, farklı şehirlerde ve kadrolarda istihdam edilmek üzere kurum bünyesine yeni personellerin dahil edileceğini ifade etti.

TCDD PERSONEL ALIMI İLANI ARALIK 2022

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ilana çıktı! Genel Müdürlük kadrosuna 100 kişi alınacak!

Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından birisi olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, personel eksikliğinden ötürü yaşanabilecek olan problemlerin önüne geçmek adına eksik kadrolarını belirledi. 2022 yılı içerisinde çeşitli sebeplerden ötürü kadrosunda oluşmuş olan boşlukları belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen kamu kurumu, söz konusu ilanı 23 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayınladı. Kurumun farklı şehirlerde ve farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 100 daimi işçiye ihtiyaç duyduğunu ifade eden kamu kurumu, alımların yapılacak olduğu kadroları şu şekilde sıraladı:

  • Tesviyeci
  • Makine montaj işçisi
  • Alıştırıcı montör
  • Kaynakçı
  • Nezaretçi ve ustabaşı
  • İşletme elektrik bakım yardımcısı
  • Vinç operatörü
  • Tren teşkil işçisi

TCDD PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanı, kamu kurumu bünyesinde istihdam edilmenin hayalini kuran adayların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu ilan kapsamında yalnızca bir pozisyon için başvuru yapılabileceğini ifade eden TCDD, ilan başvurularının İŞKUR üzerinden kabul edileceğini belirtti.

Her bir pozisyon için en az önlisans mezunu olunması gerektiğini ve mesleğe ilişkin tecrübeye sahip olunması gerektiğini ifade eden TCDD, başvuruları 30 Aralık tarihine kadar kabul edeceğini vurguladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ilana çıktı! Genel Müdürlük kadrosuna 100 kişi alınacak! ile ilgili etiketler TCDD
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.