Türkiye bu cinayeti konuşuyor

Eskişehir’de, nişanlısı Emrah Öztürk’ü gezmek için gittikleri kent ormanında, boğazını kesip, 8 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Zehra Aras ilk duruşmada, cinayeti itiraf etti. Daha önceki ifadelerini yalanlayan Aras, nişanlısını ormanlık alanda karşılarına çıkan yüzleri maskeli 2 kişinin öldürdüğünü öne sürdü.

Kars’ta yaşayan Zehra Aras, (22) 2016 yılında sosyal medya üzerinden tanıştığı işçi Emrah Öztürk (28) ile 2019 yılında nişanlandı. Aras, geçen şubat ayında Eskişehir’e gelerek, nişanlısı Öztürk ile buluştu. Çift, gezmek için Odunpazarı ilçesine bağlı Aşağıçağlan Mahallesi’ndeki Kent Ormanı’na gitti. Ancak burada çıkan tartışmada Zehra Aras, Emrah Öztürk'ü boğazını kesip, 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Aras, otogarda yakalanarak gözaltına alındı.Eskişehir Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak, cezaevine koyuldu. Zehra Aras’ın Kent Ormanı'na nişanlısıyla girdiği, bir süre sonra tek başına çıktığı güvenlik kameralarınca tespit edildi.

İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

​Hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan 4’cü Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açılan tutuklu sanık Zehra Aras'ın yargılanmasına başlandı. Aras, davanın ilk duruşmasına cezaevinden SEGBİS ile bağlandı. Savunması sorulan Aras, cinayetin ardından verdiği ifadelerini yalanlayıp, nişanlısı Emrah Öztürk’ü kendisinin öldürmediğini iddia etti. Aras,  cinayeti itiraf ettiği ifadelerini baskı altında verdiğini öne sürerek, Öztürk’ü ormanlık alanda karşılarına çıkan yüzleri maskeli 2 kişinin öldürdüğünü savundu.

Aras, “Alkol almıştım, komalık oluncaya kadar içmişim. Olay sabahı kendimi çok kötü hissediyordum. Emrah beni hastaneye götürmek için ısrar etti. Evlerinin karşısındaki ormanlık alana tellerin arasından girdik. Doğayı gezdireceğini söyledi. Havanın sıcak olduğunu söyleyip montunu çıkardı. Cebinden bıçak çıkarıp ‘Seninle oyun oynayacağız, seni öldüreceğim’ dedi. Şaka yapıyor zannettim. Kaçmaya başladım. Arkamdan geliyordu. Kaçarken çalıların arasından tanımadığım yüzü maskeli biri çıktı. Sesinden erkek olduğunu anladım. Bu kişi Emrah’ın önünü kesip, elindeki bıçağı karnına sapladı. Ben kaçmaya devam ettim, başka biri daha çıkıp, arkamdan gelmeye başladı. Ormandan çıkışı bulup, ana caddeye çıktım. Biraz ilerledikten sonra kafe gördüm. İçeriye girip çay içtim. Sonra Emrah’ın evine gittim. Panik haldeydim, ailesi kayıp olarak polise haber vermiş. Polis ifademi alıp, beni serbest bıraktı. Daha sonra otogarda yakalanıp tutuklandım. Yakalanmasaydım Antalya’ya tatile gidecektim. Biraz kafa dinledikten sonra memleketim Kars’a gidecektim. Emrah’ı ben öldürmedim” dedi.

Türkiye bu cinayeti konuşuyor

Türkiye bu cinayeti konuşuyor ile ilgili etiketler Eskişehir cinayet ifade değiştirdi nişanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.