Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan özel kuvvetleri bir arada! Üç kardeş!

Azerbaycan’ın ev sahipliğinde Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan özel kuvvetlerinin katılımıyla düzenlenen "Üç Kardeş 2021" tatbikatı havadan düzenlenen operasyonlarla sürüyor.

Kafkaslarda Türkiye'nin kendi bloğunun özel kuvvetleri birleşti. Üç Kardeş 2021 tatbikatı havadan başarıyla icra ediliyor. 

TÜRKİYE, AZERBAYCAN VE PAKİSTAN ÖZEL KUVVETLERİ BİRLİKTE

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, başkent Bakü'de Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan özel kuvvetlerinin katılımıyla yapılan "Üç Kardeş 2021" tatbikatının havadan helikopterle düzenlenen operasyonlarla devam ettiği belirtildi.

GÖREVLERİ BAŞARIYLA İCRA EDİYORLAR

Tatbikatın planına uygun olarak havadan helikopter yardımıyla operasyon alanına inen özel kuvvet askerlerinin "operasyon alanında güvenliği sağlamak" ve "tahliye operasyonları" gibi görevleri başarılı bir şekilde icra ettikleri aktarıldı.

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan özel kuvvetleri bir arada! Üç kardeş!

Üç Kardeş 2021 tatbikatı 20 Eylül’e kadar devam edecek.

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan özel kuvvetleri bir arada! Üç kardeş! ile ilgili etiketler Türkiye Azerbaycan Pakistan Bakü üç kardeş tatbikat özel kuvvetler kafkaslar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.