Türkiye aşığı Fransız adamdan yeni video! Bu kez eczaneye gitti...

Antalya'da gittiği bir markette video çekerek koronavirüsle mücadele sürecini anlatan Fransız Mourad Ghazli, bu kez de T.C. kimlik kartı ile istediği eczaneden 5 adet maske temin ettiği videoyu paylaştı. 48 yaşındaki Ghazli, "Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan halkı ile ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde Türkiye'deki koronavirüsle mücadeleyi anlatan bir video çekerek sosyal medya hesabında paylaşım yapan Ghazli, dünya çapında ses getirmişti.

Ghazli'nin videosu çoğunluğu Fransız vatandaşı olan binlerce kişi tarafından paylaşılırken, 1 milyona yakın kişide izleyip yorum yapmıştı.

“RECEP TAYİP ERDOĞAN HALKI İLE İLGİLENİYOR”

Ghazli bu kez de Mahmutlar Mahallesi’ndeki Eczane'den Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ile maske aldığı videosunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Türkiye aşığı Fransız adamdan yeni video! Bu kez eczaneye gitti...

Elinde sadece kimlik kartıyla ilçedeki bir eczaneye giren Ghazli, maske var mı sorusuna evet cevabını aldıktan sonra kimliğini uzattı. Görevli personel kimliğin çip kaydını alıp bir poşette bulunan 5 adet maskeyi Ghazli'ye uzattı.

Ghazli maskenen fiyatını sorduğunda ise ücretsiz olduğu söylerdi. Maske macerasını baştan sonar çekip kaydeden Ghazli tüm bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ghazli videosunda, “Haftada 5 maskem ücretsiz, evet Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan halkı ile ilgileniyor” diye not düştü. Bu videoda kısa sürede dünya çapında izlendi.

 

Türkiye aşığı Fransız adamdan yeni video! Bu kez eczaneye gitti... ile ilgili etiketler Antalya Eczane Fransız maske Recep Tayyip Erdoğan Alanya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.