Türkiye A Milli takım gruptan nasıl çıkar? Euro 2020 Türkiye nasıl en iyi 3. olur?

Türkiye A Milli takım gruptan nasıl çıkar sorusu taraftarlar tarafından takın markajda. A grubunda -5 averaj ve 0 puanla son sırada yer alan A milliler İsviçre karşısında mutlak farklı kazanmak durumunda. Peki, Euro 2020 Türkiye nasıl en iyi 3. olur?

Türkiye A milli takımımız, Euro 2020 A grubu son maçında bugün 20 Haziran Pazar akşamında İsviçre karşısına çıkıyor. Grupta ilk iki maçını da gol atmadan kaybeden A millilerimiz en azından grubunu 3. tamamlamak ve İsviçre’yi mağlup etmek istiyor.

Euro 2020’de Türkiye A milli takımımız tamam ya da devam maçına çıkıyor. İtalya’ya 3-0 ve Galler’e 2-0 kaybeden A millilerimiz son maçında İsviçre ile karşılaşıyor. A Grubu'nda sıfır puan ve eksi 5 averajla son sırada yer alan A milliler en azından 3. olmak için bu maçı kazanmak istiyor.

20 Haziran Pazar akşamında saat 19.00’da başlayacak Türkiye İsviçre karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Öncelikle Türkiye A milli takımımızın İsviçre’yi farklı mağlup etmesi gerekiyor. Sonra gözümüzü D Grubu'na çevirerek 1'er puanlı İskoçya ile Hırvatistan'ın aralarında oynayacakları son maçta berabere kalması önem kazanacak.

Türkiye A Milli takım gruptan nasıl çıkar? Euro 2020 Türkiye nasıl en iyi 3. olur?

B Grubu lideri Belçika 3 puanlı Finlandiya'yı farklı yenerse ve puansız Danimarka da Rusya'yı deviremezse Türkiye için şartlar yeniden ortaya çıkacak. A Grubu'ndaki diğer maçta ise 6 puanla liderlik koltuğunda oturan İtalya, TSİ 19.00'da 4 puanla ikinci sıradaki Galler'le karşılaşacak.

- En çok puan toplayana

- Gol averajına

- Atılan gol sayısına

- Fair-Play puanına

- Elemeler genel sıralama

Türkiye’nin en iyi 3. olabilmesi için gruptaki son maçı olan İsviçre karşılaşmasında galibiyet alması yetmeyecek. Milli Takım galibiyet alsa da gruptan çıkabilmek için en iyi üçüncülük yarışında olan diğer rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Türkiye A Milli takım gruptan nasıl çıkar? Euro 2020 Türkiye nasıl en iyi 3. olur? ile ilgili etiketler Türkiye İsviçre EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.