“Türkiye 3 yıldır yerli ve milli Cumhurbaşkanı’nın hazzını yaşıyor” SuperHaber/Özel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevinin 3. yılı ile ilgili mesajlarını SuperHaber aracılığı ile verdiler.

Türkiye'nin halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevinin 3. yılında… Erdoğan’ın 3. yılı ile ilgili AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, AK Parti MKYK Üyesi- Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ve Siyasi analist Savcı Sayan SuperHaber’den Arzu Erdoğral’a konuştu.

resized_49117-e1a82239bulentturan

MİLLETİN DEVLETLE BULUŞTUĞU DÖNEM OLDU

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan

28 Ağustos Türkiye siyasi tarihi açısından bir milattır. İlk defa doğrudan milletin oylarıyla seçilmiş bir isim devletin tepe noktasına yükseldi, Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturdu. Son 3 yıllık dönemi bir cümleyle özetleyecek olursak, bu dönem milletin devletle buluştuğu dönem olmuştur. Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak devleti millete açmış, devleti milletin devleti haline getirmiştir. Türkiye, bu tarihten itibaren geri dönüşü olmayacak bir şekilde demokratik bir rotaya girmiştir.

Türkiye üzerindeki küresel operasyonların son 3 yılda ağırlık kazanmasının temel nedenlerinden en önemlisi de Erdoğan'ın baş eğmeyen liderliği olmuştur. Erdoğan, sadece millete sırtını vererek Türkiye'nin onurunu korumuş, ülkemizi her zeminde savunmuştur. 16 Nisan'la beraber de, geçmiş dönemdeki darbecilerin koyduğu suni sınırlar ortadan kaldırılmış, millet-devlet kaynaşması artırılmıştır. Erdoğan'ın liderliği hem Türkiye'ye hem de tüm mazlum coğrafyalara hâlâ umut vermeye devam ediyor.

unnamed

HER TÜRLÜ DAYATMAYA RAĞMEN GERİ ADIM ATMADI

AK Parti MKYK Üyesi- Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, terör koalisyonu, faiz lobisi ve emperyalizmin tüm engellemelerine rağmen; Hak yürüyüşünden vazgeçmeyerek, yürüyüşünü milleti ile birlikte sürdürerek, her türlü dayatmaya rağmen geri adım atmayarak 12. Cumhurbaşkanı olarak halk iradesiyle 28 Ağustos 2014'te göreve başladı.

Tuzakları aştı, kumpasları ve kirli senaryoları bozdu, milleti ile omuz omuza vererek kanlı işgal girişimini püskürttü, FETÖ’yü etkisiz hale getirdi. Bitmedi, şimdi güçlü Türkiye'nin önündeki engelleri bir bir milletiyle aşıyor; dünyaya merhamet diplomasisiyle ders veriyor, iyi olanın yeryüzüne hakim olması direnişinde en önde yer alıyor. Milletin direnişine pranga vurulamaz. Vurulamayacağını da milletin adamı ve millet bizzat 3 yıldır kendisi gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın görevindeki 3. yılını kutluyor, kutlu davasında verdiği mücadelede yanında yer alan milletimize teşekkürlerimi sunuyorum.

13

BİR HAYAL GERÇEK OLDU

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı

Aslında sadece 3. yılı değil. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesiyle birlikte başkanlık ve yarı başkanlık sistemine Türkiye adım attı. Daha sonrada biliyorsunuz anayasa değişikliği ile bu iş sonuçlandı. Aslında meseleye böyle bakmak lazım. Geçmişte Turgut Özal’dan tutun da Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş hatta Necmettin Erbakan’ın yapamadıkları bu dönemde gerçekleşmiş oldu. Hatta şunu bile söyleyebiliriz. Alparslan Türkeş biliyorsunuz başkanlık sistemini istediğinden dolayı 1980 darbesinin ardından idam ile yargılanmıştı. Alparslan Türkeş’e yapılan ilk suçlama başkanlık sistemini istemesiydi. Böylece Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren yapılan bir tartışma veya bir amaç bir hayal gerçekleşmiş oldu.

savci_sayan_kimdir_1487755401_5908

TÜRKİYE 3 YILDIR YERLİ VE MİLLİ CUMHURBAŞKANI’NIN HAZZINI YAŞIYOR

Siyasi analist Savcı Sayan

Türkiye 3 yıldır yerli ve milli Cumhurbaşkanının hazzını yaşıyor. Fakat bunu bize çok gören üst akıl, yabancı güçler yerli ve milli Cumhurbaşkanını yok etmek için ellerinden gelen bütün çabayı sarf ediyorlar. 3 yıl boyunca rahat vermediler. 3 yıl boyunca Türk halkını layıkıyla temsil eden Sayın Erdoğan’a her anlamda engel olmaya çalıştılar. İçimizdeki yerli ama milli olmayanlar ile birlikte dışarıdaki üst akıl, yerli ve milli Cumhurbaşkanımızı ne kadar engellemeye çalışırsa çalışsın bu halk ve bu millet yerliliğin tadına varmıştır. Her anlamda yerli ve milli hamle başlatmıştır. Umarım bu 3 yıl değil 300 yıl değil 3000 yıla kadar gider. Bütün arzum bu yöndedir.

Arzu Erdoğral/ SuperHaber- Özel

“Türkiye 3 yıldır yerli ve milli Cumhurbaşkanı’nın hazzını yaşıyor” SuperHaber/Özel ile ilgili etiketler Bülent Turan Savcı Sayan Halk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3.yıl zeynep alkış Emin Pazarcı seçilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.