Türkiye 2. Lig Play Off çeyrek ve yarı final maçları ne zaman?

Türkiye 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta ligin bitimine iki hafta kala Play Off’a kalan takımlar belli olmaya başladı. Futbol severler ise şimdiden Türkiye 2. Lig Play Off çeyrek ve yarı final maçları ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı.

Türkiye 2. Ligi’nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçen haftalarda oynadıkları maçlarla kendi gruplarında lider olmayı garantileyen Manisa FK ile Eyüpspor takımları zirvede yer alarak gelecek sene TFF 1. Lig’de mücadeleye etmeye hak kazanmışlardı.

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta bugün oynanan maçlarla birlikte Hekimoğlu Trabzon Play-Off’a kalmayı garantileyen ilk takım oldu. Sırası ile Kocaelispor, Ankara Demirspor, Sarıyer, 24 Erzincanspor, Uşak Spor, Afjet Afyonspor, Amed Sportif, Çorum FK takımları Play Off için mücadelelerine devam edecek.

Gelecek hafta; Kocaelispor deplasmanda Zonguldak Kömürspor, Ankara Demirspor deplasmanda 24 Erzincanspor ve Sarıyer’de kendi evinde lider Manisa FK ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta bugün oynanan maçlarla birlikte Sakaryaspor 2., Kırşehir Belediyespor 3., Kırklarelispor 4., Van Spor ise 5. sırada yer aldı.

Gelecek hafta; Sakaryaspor sahasında Etimesgut Belediyespor, Kırşehir Belediyespor evinde Seri Belediyespor ve Van Spor’da kendi sahasında 1922 Konyaspor ile mücadele verecek.

TÜRKİYE 2. LİG PLAY OFF ÇEYREK VE YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Türkiye 2. Lig Play Off çeyrek ve yarı final maçları tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak. Play Off maçlarının tarihleri TFF tarafından ilerleyen günlerde açıklanacak.

 

Türkiye 2. Lig Play Off çeyrek ve yarı final maçları ne zaman? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Türkiye 2. Lig play-off
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.