Turkish Airlines EuroLeague'de geri sayım başladı!

Turkish Airlines EuroLeague'de 2019-2020 normal sezonu heyecanı öncesi bugün fikstür çekimi gerçekleşti ve temsilcilerimizin de maç takvimi belli oldu.

Üst üste beşinci kez Final Four oynama başarısı gösteren ve kupayı 1 defa müzesine götüren başarılı ekibimiz Fenerbahçe Beko ilk maçını 3 Ekim 2019 tarihinde geçtiğimiz sezon üçüncülük maçında karşı karşıya geldiği İspanyol devi Real Madrid ile deplasmanda yapacak. Kadrosunu Nando De Colo, Leo Westerman, Derrick Williams, Berkay Candan gibi isimlerle güçlendiren ekibimizde yine tek hedef şampiyonluk!

Geçtiğimiz sezon final oynayarak büyük bir başarıya imza atan ve Avrupa ikincisi olan diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise 4 Ekim 2019 tarihinde, flaş transferlerle adeta gövde gösterisi yapan diğer bir İspanyol ekibi Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

FINAL FOUR KÖLN'DE...

Sezon içerisindeki Türk derbileri ise 12 Aralık 2019 tarihinde Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde ve normal sezonun son haftasında 10 Nisan 2020 tarihinde Anadolu Efes'in ev sahipliğinde oynanacak.

Turkish Airlines EuroLeague Final Four organizasyonunun Almanya'nın Köln kentinde gerçekleştirileceği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Turkish Airlines EuroLeague'de geri sayım başladı! ile ilgili etiketler Real Madrid Anadolu Efes Barcelona EuroLeague Final Four Turkish Airlines Fenerbahçe Beko
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.