Türkerler İnşaat'tan kamuoyuna duyuru!

Türkerler İnşaat bazı basın yayın organlarında Çiftçi Towers ile ilgili yapılan haberlere yazılı bir açıklama ile yanıt verdi. Açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında müteahhidi ve kısmen maliki olduğumuz Çiftçi Towers inşaatı ile ilgili gerçeğe aykırı haberler yapılmakta olduğu görülmüştür" bilgisi paylaşıldıktan sonra, "Daha önce yayınlanan aslı olmayan bu haberlere gerekli cevaplar verilmiş olmasına rağmen, ne maksatla hareket ettiği belli olmayan kişilerce gerçek dışı bu iddialar ısıtılarak tekrar gündeme getirilmektedir" denildi.

Açıklamanın devamında Çiftçi Towers'ın Beşiktaş İlçesi, Nispetiye Mahallesi'nde olduğu hatırlatılıp, arsa ve imar planları hakkında teknik bilgiler verilirken, onay ve ruhsatların Büyükşehir ve Beşiktaş Belediyelerince verildiğinin de altı çiziliyor.

Her projede olduğu gibi Çiftçi Towers inşaatının projesinde zaman içinde gelişen ihtiyaçlara göre mimari projelerde revizyonların gündeme gediği, yapılan proje tadilatlarının onaylarının da Beşiktaş Belediyesi'ne sunulduğu vurgulanıyor.

Ancak aylarca bu talebe cevap verilmediği için mimari tadilat projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğüne sunulduğu hatırlatılıyor.

Sahada yapılan imalatların ilgili kanun, yönetmeliklere uygun yürütüldüğünün altı çiziliyor.

Açıklamada son söz olarak, "Söz konusu projede, mevzuatın ve onaylı meri imar planı ve plan notları dışında metrekare artışı kesinlikle söz konusu olmadığı gibi yapılan imalatların tamamı da İmar Kanunu ve ilgili mevzuata uygundur. Türkerler Holding olarak faaliyetlerimizin tamamında olduğu gibi Çiftçi Towers Projesinde de yasalara ve mevzuata uygun olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" deniliyor.

WhatsApp_Image_2018-03-13_at_17.35.42

Türkerler İnşaat'tan kamuoyuna duyuru! ile ilgili etiketler Türkerler Holding türkerler inşaat çiftçi towers
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.