Türkerler Holding'ten 'sahte hesap' uyarısı!

Fenerbahçe tarafından geçtiğimiz ay başlatılan Fener Ol kampanyası çerçevesinde dün akşam TV8 ekranlarında "Fenerbahçe WinWin" adlı bir etkinlik düzenlendi. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker büyük bir desteğe imza attı. Bu desteğin ardından Kazım Türker adına sosyal medyada birçok sahte hesap açıldı ve kamuoyunu yanıltıcı bilgiler paylaşıldı. Türkerler Holding' konuya ilişkin bir açıklama yaparak o paylaşımlara itibar edilmemesi yönünde kullanıcıları uyardı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in Fenerbahçe'nin 'Fener Ol' kampanyası çerçevesinde düzenlenen "Fenerbahçe WinWin" adlı programa bağlanarak 1.500 adet forma satın aldı.

Program sonrası Kazım Türker adına sosyal medyada birçok sahte hesap açıldı ve bu hesaplardan kamuoyunu yanıltıcı bilgiler paylaşıldı.

 Konu hakkında bir duyuru yayınlayan Türkerler Holding, bu hesaplara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

 SAHTE HESAPLARA İTİBAR EDİLMEMESİNİ RİCA EDERİZ

 "Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım Türker, 12 Mayıs 2019 tarihinde TV 8 ve Fenerbahçe TV ortak yayınına telefonla bağlanıp, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başlattığı 'WinWin' kampanyasına 1.500 adet forma satın alarak destek olmuştur.

Söz konusu yayın sonrasında Sayın Kazı Türker adına sosyal medyada bazı sahte hesaplar açılmış ve bu hesaplardan kamuoyunu yanıltıcı bilgiler paylaşılmıştır.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker adına açılan sahte hesaplara itibar edilmemesini rica ederiz."

Türkerler Holding'ten 'sahte hesap' uyarısı!

Türkerler Holding'ten 'sahte hesap' uyarısı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Türkerler Holding Kazım Türker
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.