Türkerler Holding’e vergi ödülü!

ASO 55. Yıl Ödülleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katılımıyla gerçekleşen törenle geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. Törende Türkerler Holding “Kurumlar Vergisi” alanında ödüle layık görüldü.

Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ASO 55. Yıl Ödülleri sahiplerini buldu.

TÜRKERLER HOLDİNG'E ÖDÜL

Enerjiden sağlığa, büyük altyapı projelerinden gayrimenkule kadar farklı sektörlerdeki yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine katkı sağlayan Türkerler Holding, Ankara Sanayi Odası tarafından “Kurumlar Vergisi” alanında ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜ KAAN TÜRKER ALDI

ASO’nun 55. Yılına özel olarak düzenlenen ödül töreninde Türkerler Holding adına ödülü Enerji Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Türker aldı.

Türkerler Holding’e vergi ödülü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.