Türkerler Holding - GAMA ortaklığıyla dev yatırım!

Türkerler Holding - GAMA ortaklığıyla yükselen İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde sona yaklaşıldı.

Türkerler Holding, sosyal medya hesabından Mayıs 2020'de tamamlanması planlanan İzmir Bayraklı'daki Şehir Hastanesi inşaatının son halinin görüntülerini paylaştı.

Paylaşıma, "Türkerler Holding - GAMA ortaklığıyla hız kesmeden yükselen İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde sona az kaldı." notu düşüldü.

Türkerler Holding - GAMA ortaklığıyla dev yatırım!

2 BİN 60 YATAK KAPASİTELİ

 2 bin 60 yatak sayısına sahip olan dev proje, 715 yataklı genel hastane, 424 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 380 yataklı Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi, 141 yataklı Onkoloji Hastanesi, 300 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ve 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi ile hastane kampüsünü destekleyecek çeşitli fonksiyonları kapsıyor.

Türkerler Holding - GAMA ortaklığıyla dev yatırım! - Resim : 2

Türkerler Holding - GAMA ortaklığıyla dev yatırım! ile ilgili etiketler İzmir Türkerler Holding Hastane Gama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.