Türkerler Holding, Doğuş Grubu ile Mahall Bomonti İzmir Projesi'nde buluştu...

Türkerler Holding, İzmir'de gerçekleştirdikleri Mahall Bomonti İzmir projesinde Doğuş Grubu ile önemli bir ortaklığa imza attı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk; 13 temmuz tarihinde gerçekleştirdikleri bir basın toplantısıyla Türkerler Holding tarafından İzmir’de hayata geçirilen Mahall Bomonti projesi bünyesinde değerli bir ortaklığa imza attıklarını kamuoyuna açıkladılar.

Dünyaca ünlü yeme-içme markalarını bünyesinde toplayan Doğuş Grubu’nun iştiraki olan “d.ream“in kültür ve sanat performansı konseptindeki “bomontiada“sı İstanbul’dan sonra Mahall Bomonti İzmir projesinde de hayat bulacak. İzmir’in sosyal ve kültürel alışkanlıklarına yeni boyutlar kazandırması öngörülen bomontiada’nın bu yılın son çeyreğinde açılması planlanıyor.

İstanbul bomontiada projesinin benzeri olarak tasarlanan projede yer alacak farklı ünlü markalar altındaki yeme-içme mekanlarının yanı sıra Mahall Bomonti İzmir içinde yer alan Babylon’da yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı konserler ve sanat etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Türkerler Holding, Doğuş Grubu ile Mahall Bomonti İzmir Projesi'nde buluştu...

YATIRIM TÜRKERLER HOLDİNG’TEN, İŞLETME D.REAM’DEN..

 Basın toplantısında bir konuşma yapan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker “Değerli dostum Ferit Şahenk ile İzmir’e, bölgeye ve Türkiye’ye değer katan bir işbirline imza atıyoruz” diyerek İzmir’e ve İzmirliler’e hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtip emeği geçen herkese teşekkür etti.

İzmir çevresinde bugüne kadar 6 milyar liralık projelere imza atan Türkerler Holding; bomontiada projesi kapsamında 12 milyon liralık yatırımı hayata geçirecek. Bomontiada’nın işletmesini ise d.ream yapacak.

Türkerler Holding, Doğuş Grubu ile Mahall Bomonti İzmir Projesi'nde buluştu... - Resim : 2

“D.REAM; 6 YILDA YEME-İÇME SEKTÖRÜNDEKİ EN BÜYÜK TÜRK ŞİRKETİ OLDU..”

 Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk te yaptığı konuşmasında 2012 yılında kurulan d.ream’in bugün 12 ülkedeki ortaklıklarıyla 170 yakın lokasyonda sayıları 8 bin 500’e yaklaşan çalışan sayısıyla birlikte yeme-içme sektörü içindeki en büyük Türk şirketi olma başarısı gösterdiğini belirterek bomontiada’nın da d.ream’in önemli markalarından biri olduğunu söyledi. “İstanbul bomontiada”dan sonra bomontiada projelerinin ikincisini Türkerler Holding aracılığıyla İzmir’de hayata geçirecekleri olmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Şahenk; Sayın Kazım Türker’e birlikte çalışma imkânı verdiği ve İzmir’e Mahall Bomonti İzmir gibi değerli bir yaşam merkezi kazandırdıkları için teşekkür etti.

“BİZİ EN ÇOK TARİHİ DOKU HEYECANLANDIRDI..”

 Basın toplantısında konuşan Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin; arazideki tarihi dokunun kendilerini çok heyecanlandırdığına dikkat çekerek Bomonti Ailesi tarafından 1912 yılında kurulan bira fabrikası ve bahçesindeki asırlık ağaçlarla beraber kendilerini etkisi altına aldığını ve zamanla bahçenin insanların bir araya geldiği, sohbet ettiği, sosyalleştiği bir alana dönüştüğünü söyledi.

Mahall Bomonti İzmir projesi içinde yer alan 9 tarihi binalardan birinde yer alan sanat evinin İzmirlilere hizmet vermeye başladığını belirten Sezgin; “Projede bununla birlikte bir müze, kütüphane, tiyatro ve opera alanı, 1000 kişilik gösteri alanı, sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ve asırlık ağaçların bulunduğu toplam 30 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Bugün İzmir için, İzmirliler için çok güzel bir adım daha atmanın heyecanını yaşıyoruz. Doğuş Grubu ve d.ream ile el ele vererek Bomonti Bahçesi’ni eskiden olduğu gibi sosyal hayatın merkezi haline getireceğimize inancım tam. Projenin ve bomontiada’nın İzmirliler’e mutluluk getirmesini diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkerler Holding, Doğuş Grubu ile Mahall Bomonti İzmir Projesi'nde buluştu... ile ilgili etiketler Türkerler Holding Doğuş Yayın Grubu bomontiada mahall bomonti izmir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.