Türker İnanoğlu'ndan kötü haber! Sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ortaya çıktı

86 yaşındaki ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve Amerika'da tedavi gördüğü ortaya çıktı. Kısa süre için Türkiye'ye geri dönen Türker İnanoğlu, kontrolleri ve operasyon geçirmek için Eylül ayında yeniden Amerika'ya gidecek.

Çok sayıda yapımda imzası bulunan Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi. 86 yaşındaki ünlü yapımcı Türker İnanoğlu’nun Türkiye’de geçirdiği rahatsızlığın ardından Amerika’da tedavi gördüğü açıklandı.

AKCİĞER VE KALP RAHATSIZLIĞI YAŞIYOR

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bir ilacın uzun süreli kullanımına bağlı olarak trombosit bozukluğu teşhisi konulan İnanoğlu’nda ayrıca akciğer ve kalp rahatsızlığı da tespit edildi.


AMERİKA'DA AMELİYAT MASASINA YATACAK

New York’taki Weill Cornell Hastanesi’nde teşhisleri doğrulanan İnanoğlu, burada tedavi olduktan sonra Türkiye’ye döndü. Kızı Zeynep İnanoğlu’nun da eşlik ettiği ünlü yapımcı, eylül başında kontroller ve operasyon için yeniden Amerika’ya gidecek.

Türker İnanoğlu'ndan kötü haber! Sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ortaya çıktı

TÜRKER İNANOĞLU'NUN EVLİLİKLERİ VE ÇOCUKLARI

Türker İnanoğlu'nun, oyuncu Filiz Akın'la (1964 - 1974) yaptığı evlilikten İlker İnanoğlu dünyaya geldi. Filiz Akın'dan ayrıldıktan sonra 1974 yılında Gülşen Bubikoğlu ile evlendi ve bu evlilikten Zeynep İnanoğlu adında bir kızı oldu.

Türker İnanoğlu'ndan kötü haber! Sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ortaya çıktı - Resim : 2
Türker İnanoğlu & Filiz Akın - Gülşen Bubikoğlu & Türker İnanoğlu


TÜRKER İNANOĞLU'NUN KARİYERİ

Türker İnanoğlu, Lütfi Ömer Akad ve Nişan Hançer gibi ünlü yönetmenlerle çalıştı. 1959 yılında yaptığı Senden Ayrı Yaşayamam filmiyle yönetmenliğe başladı. 1960 yılında Erler Film adında kendi sahibi olduğu bir film şirketi kurdu. 1979'da Ulusal Video şirketini, 1985 yılında da bir televizyon stüdyosu kurdu.

Çok sayıda televizyon yapımlarına imzasını attı.

Beyoğlu'nda Atlas Sineması, Şişli'de Kent Sineması, Kavacık'ta Boğaziçi Sinemalarının da sahibidir. 2005 yılında İstanbul Maslak'ta, TİM (Türker İnanoğlu Maslak Show Center) açtı.

 



Türker İnanoğlu'ndan kötü haber! Sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Türker İnanoğlu Ameliyat Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.