Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan Ukrayna'daki Türk vatandaşlarına ücretsiz hizmet

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinde ikinci güne girildi. Bölgede hareketli saatler yaşanırken Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, Ukrayna’da bulunan Türkler için ücretsiz SMS, konuşma ve internet kullanım hakkı verdiklerini duyurdu.

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası GSM şirketleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, Ukrayna'da bulunan Türklerin acil iletişim ihtiyacının karşılanması amacıyla ücretsiz SMS, konuşma ve internet kullanım hakkı tanıdı.

GSM şirketleri, sosyal medya hesaplarından Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nın yönlendirmelerine uyulması tavsiyesinde de bulundu.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan Ukrayna'daki Türk vatandaşlarına ücretsiz hizmet

 

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan Ukrayna'daki Türk vatandaşlarına ücretsiz hizmet ile ilgili etiketler Ukrayna Vodafone Türk Telekom Turkcell
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.