Turkcell Süper Kupa maçı, 30 Temmuz tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının, 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul'un ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Finali hazırlıkları kapsamında İstabul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verdi. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının tarihi 30 Temmuz olarak belirlendi.

Trabzonspor ile Sivasspor arasındaki Süper Kupa maçı, 30 Temmuz Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirme sonucunda Trabzonspor ile DG Sivasspor arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının, 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul'un ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Finali hazırlıkları kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verdi.

2021-2022 sezonu Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor'un karşı karşıya geleceği ve Şampiyonlar Ligi finalinin provası niteliğindeki karşılaşma, 30 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. UEFA yetkililerinin gözlemci olarak izleyeceği Turkcell Süper Kupa müsabakasının başlama saati ise 20.45 olarak belirlendi.

UEFA, geçtiğimiz yıl 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023 yılında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliğinde yapılmasını kararlaştırmıştı.

Turkcell Süper Kupa maçı, 30 Temmuz tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ile ilgili etiketler Sivasspor Trabzonspor Turkcell Süper Kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.