Türkan Şoray'a sahte hesap şoku! Hayranlarını bu sözlerle uyardı...

Kariyer hayatı boyunca 220 filmde rol alan Türk Sineması’nın “Sultan”ı Türkan Şoray, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini uyardı. Twitter'da adına sahte hesap açılan Şoray, Twitter hesabı kullanmadığını belirtti.

Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın ile birlikte Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından birisi olarak kabul edilen 77 yaşındaki usta oyuncu Türkan Şoray, sahte hesap şoku yaşadı. Türkay Şoray adına Twitter'da sahte hesap açıldı. Kısa süre önce açılan hesap 36 bin kişi tarafından takibe alındı.

TÜRKAN ŞORAY TAKİOÇİLERİNİ UYARDI


Usta oyuncu adına açılan sahte hesaptan "Biraz çekinerek de olsa Twitter mecrasına girmiş bulunmaktayım. Sevgi ve saygılar..." şeklinde bir paylaşım yapıldı. Yaşanan bu olayın ardından Şoray konuya açıklık getirdi. Şoray, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini uyardı.

Türkan Şoray'a sahte hesap şoku! Hayranlarını bu sözlerle uyardı...

USTA OYUNCUDAN AÇIKLAMA


Instagram hesabında 666 bin takipçisi bulunan Türkan Şoray, yaptığı paylaşımıyla takipçilerini uyardı. Usta oyuncu sadece Instagram hesabının bulunduğunu ve Twitter kullanmadığını ifade etti. Şoray yaptığı paylaşımda, ''Benim Twitter hesabım yoktur. Sadece resmi Instagram hesabım vardır'' ifadelerini kullandı.


İşte Türkan Şoray'ın o paylaşımı...

Türkan Şoray'a sahte hesap şoku! Hayranlarını bu sözlerle uyardı... - Resim : 2

 

Türkan Şoray'a sahte hesap şoku! Hayranlarını bu sözlerle uyardı... ile ilgili etiketler Türkan Şoray Sosyal Medya Twitter Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.