Türkan Şoray yakın dostu Fatma Girik'i hastanede yalnız bırakmadı

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, İstanbul'daki bir hastanede fizik tedavi gören Yeşilçam oyuncusu 78 yaşındaki sanatçı Fatma Girik'i ziyaret etti.

Yeşilçam'ın usta oyuncuları Türkan Şoray ile Fatma Girik bir araya geldi. Şoray, yakın dostu Girik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. İki usta oyuncunun birlikte çekilen fotoğraf kareleri sosyal medyada paylaşıldı.

Usta oyuncu Türkan Şoray da dostlukları yıllar öncesine dayanan Girik'i hastanede yalnız bırakmadı. Şoray, yakın arkadaşını ziyaret etti. Objektif karşısında poz veren ikilinin fotoğrafı, sosyal medyada yayınlandı. Şoray ve Girik'in karesi, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. Girik'e "Geçmiş olsun" dileklerini ileten takipçileri, "İki usta yan yana!" ve "Allah sağlık versin size." şeklinde yorumlar yaptı.

Türkan Şoray yakın dostu Fatma Girik'i hastanede yalnız bırakmadı

Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ablasının moralinin çok yüksek olduğunu belirterek şu açıklamayı yapmıştı: "Ablam iyileşmeye başladı. Fizik tedaviye de iyi gidiyor, sağlığı daha iyi. Ablamı ve bizi hiç yalnız bırakmayan sinema sanatçısı Türkan Şoray başta olmak üzere diğer sanatçı dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yeniden Bodrum'a dönmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.''

 

Türkan Şoray yakın dostu Fatma Girik'i hastanede yalnız bırakmadı ile ilgili etiketler Fatma Girik Türkan Şoray Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.