Türkan Şoray sahnede gözyaşlarına boğuldu!

Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray, uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluştu. Üsküdar’da gerçekleşen etkinlikte, “Benim için bugün o kadar güzel bir gün ki bunu tüm kalbimle söylüyorum. Sevilmek her şeyin üstünde benim için” dedi.

Üsküdar’da gerçekleşen etkinlikte efsane isim gördüğü yoğun ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Türkan Şoray “Bu sevgi, aldığım ilaçlardan bin kat daha etkili geldi, buradan uçarak gideceğim. O kadar çok mutluyum ki, iyi ki varsınız” dedi.

Üsküdar Belediyesinin düzenlediği, Pelin Çift’in sunuculuğunu üstlendiği Yeşilçam Söyleşileri kapsamında Türkan Şoray, sahneye gelir gelmez, salonu tıklım tıklım dolduran sevenleri tarafından dakikalarca ayakta alkışladı.

Pelin Çift’in sorularına tüm içtenliğiyle cevap veren Türkan Şoray’ı izlemeye gelenler arasında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de vardı. Şoray’ın “"Benim için bugün o kadar güzel bir gün ki bunu tüm kalbimle söylüyorum. Sevilmek her şeyin üstünde benim için. Şöhret, hiçbir zaman benim için önemli olmadı, önemli olan bu saatte buraya gelen bu kalabalık. Hayatta beni yaşama bağlayan en büyük önceliğim sinema oldu. Mesleğime hala çok aşığım” sözleri dikkat çekti.

Başkan Türkmen, program sonunda Türkan Şoray’a Osmanlı’da sarayın sultanlarını simgeleyen bir maket hediye etti. Şoray, etkinliğin sonunda sevenlerini arkasına alarak özçekim yaptı.

Türkan Şoray sahnede gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler Türkan Şoray Üsküdar pelin çift
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.