Türkan Hanım'ın Konağı 93. bölüm izle

Türkan Hanım'ın Konağı 93. bölüm full izlenmek için yayında. 20 Ocak 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Türkan Hanım'ın Konağı 93. bölüm tek parça halinde youtube de. Peki, Türkan Hanım'ın Konağı 93. son bölüm de neler yaşandı?

Türkan Hanım’ın Konağı 93. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 20 Ocak gününde TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ayşen İnci ve Mürşit Ağa Bağ’ın oynadığı Türkan Hanım’ın Konağı 93. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

TÜRKAN HANIM’IN KONAĞI 93. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Ayşen İnci ve Mürşit Ağa Bağ’ın yer aldığı Türkan Hanım’ın Konağı dizisi 93. bölüm ile puhu platformunda izleyenleri ile buluştu.

Türkan Hanım'ın Konağı 93. bölüm izle

Fikret Amca’nın kızına Batuhan kapıyı açsa da aslında gönlünde onları içeri almak yoktur. Çünkü onlar Batuhan’ın dedesini fazlasıyla üzmüşlerdir. Bu olaylara şahit olan Türkan Hanım duruma hemen müdahalede bulunarak Fikret’in kızını içeriye alır. Buna Fikret’in çocukları çok içerlemiştir.

Hümeyra Hanım ile birlikte Celal Bey konağa gelirler. Yanlarında Rüzgar’a da oyuncak getirmişlerdir. Onlar da buna pişman olsalar da Türkiye’de kalarak Rüzgar’ın göreceği tedavide Ali’ye destek olma kararına varmışlardır. Orhan’da sonunda Gökçe hakkında vermiş olduğu kararı babasına açmaya kararlıdır.

Türkan Hanım'ın Konağı 93. bölüm izle ile ilgili etiketler Türkan Hanım'ın Konağı Türkan Hanım'ın Konağı 93. bölüm Türkan Hanım'ın Konağı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.