Türk yıldız Arsenal'e transfer oluyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Uluslararası Ekonomi Forumu'nda Çağlar Söyüncü'nün Arsenal ile anlaşmak üzere olduğunu açıkladı.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, altyapı konusunda Uluslararası Ekonomi Forumu'nda çılgın transferi açıkladı.

Milliyet Skorer'in haberine göre, Özkan, "Çağlar Söyüncü, Arsenal’le anlaşmak üzere. Arsenal bizden genç takım bilgilerini istedi. Transfer olduğu an oradan da para kazanacağız. Çağlar Söyüncü'yü büyük takımlar istiyor. Bayern Münih'te taliplileri arasında ama o Premier Lig'e gidiyor. Güçlü, başarılı bir oyuncu ve bizimde payımız olduğu için bana da sordular" ifadelerini kullandı.

Türk yıldız Arsenal'e transfer oluyor!

Özkan açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Yıllık bütçemiz 30 milyon TL. Bunun 15 milon TL'si TFF'den ve sponsorluklardan geliyor. 15 milyon TL de ben cebimden koyuyorum. 15 milyon TL, 3 milyon Euro yapar. Bir Süper Lig takımı yılda 3 milyon Euro veremiyor mu altyapıya...

Türk yıldız Arsenal'e transfer oluyor! ile ilgili etiketler Arsenal Altınordu Transfer çağlar söğüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.