Türk voleybolunun duayen ismi Metin Görgün vefat etti!

Türk voleyboluna sporcu, yazar, programcı ve yorumcu olarak değerli katkılar sağlayan eski milli voleybolcu Metin Görgün 61 yaşında hayatını kaybetti.

Metin Görgün'ü kaybettik...

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Türk voleyboluna sporcu, yazar, programcı ve yorumcu olarak değerli katkılar sağlayan eski milli voleybolcu Metin Görgün'ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

85 KEZ MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYDİ

Metin Görgün, 16 yıl profesyonel olarak Galatasaray, Eczacıbaşı, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da voleybol oynadı ve 85 kez de milli takım formasını giydi.

Türkiye Ligi'nde 4 kez şampiyonluk yaşayan Görgün, spor kariyerini noktaladıktan sonra plaj voleybolunun Türkiye'ye getirilmesinde ve gelişmesinde ciddi rol aldı. Görgün, 1996 yılından itibaren de Hürriyet, CNN Türk, Milliyet, Vatan ve Sports TV'de voleybola medya alanında katkılar yaptı.

FEDERASYON BAŞKANINDAN TAZİYE MESAJI

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Metin Görgün'ün hayatını kaybetmesinin ardından taziye mesajı yayımladı.

Başkan Üstündağ, sosyal medyadaki hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk voleyboluna hem milli sporcu hem gazeteci hem de programcı olarak büyük katkılar sağlayan değerli dostum Metin Görgün'ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Metin kardeşime Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden eski milli voleybolcu Metin Görgün için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu taziye mesajında, "Türk voleyboluna sporcu, yazar ve yorumcu olarak önemli hizmetlerde bulunan eski milli voleybolcu Metin Görgün'ün vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhum Metin Görgün'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Türk voleybolunun duayen ismi Metin Görgün vefat etti! ile ilgili etiketler Metin Görgün voleybol vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.