Türk ve Rus heyetleriden kritik görüşme!

İdlib'de yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye ve Rus heyetlerinin üçüncü tur görüşmeleri başladı. Rus heyeti Dışişleri Bakanlığı'na giriş yaptı. Heyetler daha önce gerçekleştirilen iki toplantıda bir anlaşmaya varamamıştı. Görüşmelere yarın da devam edileceği öğrenildi.

İdlib'de ateşkesin sağlanması ve bölgedeki gerilimin azaltılması için üçüncü tur görüşmeleri kapsamında Ankara'ya gelen Rus heyet, Dışişleri Bakanlığı'na giriş yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev başkanlığındaki heyet, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki Türk heyet ile görüşmesine başladı.

Dışişleri, askeri ve istihbarat mensuplarının da yer altığı heyetlerin görüşmesinde İdlib konusu ele alındı. Rus heyetin temaslarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 5 Mart tarihinde başkanlık düzeyinde gerçekleştirilecekleri görüşmede ele alınacak konuları oluşturmak açısından önem taşıdığı belirtildi.

Öte yandan Dışişleri Bakanlığı çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bakanlığa giriş çıkışlarda araçlar tek tek kontrol edildi.

Yaklaşık 3 saat süren görüşmelere yarın da devam edileceği öğrenildi. 

Türk ve Rus heyetleriden kritik görüşme! ile ilgili etiketler Türkiye Rusya İdlib heyet
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.