Türk vatandaşlarına ücretsiz vize verilecek!

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 1 Ekim'den itibaren St. Petersburg ve Leningrad bölgelerine yapılacak seyahatlerde elektronik vize uygulamasının başlayacağını duyurdu. Elçiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Türk vatandaşlarına E-vizelerin en fazla 30 günlük süre için ücretsiz verileceğini ve en fazla 8 gün kalma hakkı tanınacağını belirtildi.

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle ülkenin St. Petersburg ve Leningrad bölgelerine gidecek Türk vatandaşları için yeni vize uygulamasını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

1 Ekim 2019 tarihinden itibaren St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacağını belirten Ankara Büyükelçiliği,  açıklamasında "1 Ekim 2019 tarihinden itibaren St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacaktır. E-vizeler, en fazla 30 günlük süre için ücretsiz olarak verilecek, en fazla 8 gün kalma hakkı tanıyacaktır." denildi.

Türk vatandaşlarına ücretsiz vize verilecek!

Türk vatandaşlarına ücretsiz vize verilecek! ile ilgili etiketler Rusya Ankara Türk Vize işlemleri
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.