Türk Telekom'dan son dakika açıklaması...

Çinli Tatwah'ın Türk Telekom'daki yüzde 55 SPV hissesini almak için görüştüğü iddia edildi. Türk Telekomünikasyon AŞ'den konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Bugün bazı medya sitelerinde, Ojer Telekomünikasyon AŞ'nin şirketimizdeki yüzde 55 hissesinin satışına ilişkin haberler yayınlanmış bulunmaktadır" ifadeleri kullanıldı

Hariri ailesinin, Suudi Telekom Şirketi'yle (STC) ortak olduğu Ojer Telecom, 2005 yılında Türk Telekom'un yüzde 55'ini satın almıştı.

Çinli Tatwah'ın Türk Telekom'daki yüzde 55 SPV hissesini almak için görüştüğü iddia edildi.

Türk Telekom, Ojer Telekomünikasyon AŞ'nin şirketteki yüzde 55 hissesinin satışına ilişkin haberler yayınlandığı ancak bu konuda kendilerine bildirilmiş herhangi bir güncel gelişmenin bulunmadığını duyurdu.

Türk Telekom'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, bugün bazı medya sitelerinde, Ojer Telekomünikasyon AŞ'nin Türk Telekomünikasyon AŞ'deki yüzde 55 hissesinin satışına ilişkin haberler yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Ancak bu haberlerde belirtilen konuda şirketimize bildirilmiş herhangi bir güncel gelişme bulunmamaktadır. Bu konuda şirketimize iletilen bir gelişme olduğunda ilgili mevzuat kapsamında kamuoyu bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

 

Türk Telekom'dan son dakika açıklaması... ile ilgili etiketler Türk Telekom oger ojer telekom
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.