Türk Telekom Vodafone Turkcell 15 Temmuz hediyesi

Türk Telekom Vodafone Turkcell'den 15 Temmuz bedava internet hediyesi! 15 Temmuz 2016'da yaşanan hüzünlü olaydan sonra artık her yıl kutlamaya başladığımız Demokrasi ve Milli Birlik gününde Türk Telekom Vodafone Turkcell'den muhteşem internet hediyesi...

Türk Telekom bu yıl 15 Temmuz ayında kullanıcılarına güzel bir süpriz yapabilir. 15 Temmuz 2016'da gerçekleşen üzüntülü olaydan sonra iletişim kopmalarının yaşanmaması için çabalayan operatör firmaları bu bağlamda hediye internet dağıtımı yapılması bekleniyor.

Türk Telekom 15 Temmuz bedava internet kampanyası ile’de bir önceki sene olduğu gibi bu senede güzel bir kampanya’ya imza atarak Türk Telekom bedava internet fırsatlarından bizleri mağdur bırakmayacak gibi görünüyor.

Türk Telekom 15 Temmuz bedava internet hediyesi ile kullanıcılarına güzel bir kampanya vaat ediyor. Geçtiğimiz yıl her yöne geçerli 120 dakika hediye ve bazı kullanıcılarına bedava internet dağıtan firma 2020 yılında 15 Temmuz hediyesi olarak neler verecek henüz bilinmiyor.

TÜRK TELEKOM 15 TEMMUZ HEDİYESİ

Türk Telekom 15 Temmuz hediyesi olarak bedava internet vermesi muhtemel gözü ile bakılıyor. Farklı bedava internet seçenekleri sunan firma 15 Temmuz gününe özel hediyeler çıkarması’da ihtimal.

Türk Telekom kullanıcıları için yapılan bu kampanya detayları olarak sadece 15 Temmuz gününü kapsamakta ve herhangi bir farklı hatta devretme söz konusu olmamaktadır.

Şu anda net bir bilgi olmasada 15 Temmuz günü için bir hediye bekleniyor.

VODAFONE 15 TEMMUZ HEDİYESİ

15 Temmuz olayının 2. yıldönümünde Vodafone'dan bedava internet kampanyası bekleniyor. Vodafone 15 Temmuz günü geçen sene 600 dakika her yöne dakika, 1000 her yöne mesajlaşma ve 1 GB bedava internet hediyesi bizlere sunmuştu. Aynı şekilde bu yılda’da beklentimiz bu yönde güzel hediyeleri bizlere sunması.

TURKCELL 15 TEMMUZ HEDİYESİ

Turkcell 15 Temmuz özel iletişim paketi sayesinde 2017 yılında 500 dakika her yöne dakika, 1000 dakika Bip araması, 1 GB bedava internet Turkcell’den hediye edilmişti. Bu yılda böyle bir paket beklentisi içindeyiz.

Türk Telekom Vodafone Turkcell 15 Temmuz hediyesi ile ilgili etiketler Türk Telekom Turkcell Vodafone 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.