Türk Telekom Ramazan 10 GB bedava internet nasıl yapılır?

Türk Telekom, Ramazan ayı boyunca yeni ve tüm mevcut abonelerine 10 GB bedava internet veriyor. Abonelerde Türk Telekom’un bu kampanyasından yararlanmak için Türk Telekom 10 GB bedava internet nasıl yapılır sorusunun yanıtını arıyor. İşte, Türk Telekom Ramazan ayı sahur kampanyası…

Türk Telekom, yeni ve tüm mevcut abonelerine Ramazan ayında 10 GB bedava internet şansı tanıyor. Teknoloji alanında her daim müşterilerinin yanında olan ve onlara sayısız fırsat şansı sunan Türk Telekom, Ramazan sahur kampanyası ile bir kez daha adından söz ettiriyor.

Türk Telekom Ramazan 10 GB Bedava İnternet Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Ramazan Sahur Kampanyası'ndan 01.04.2022 itibarıyla yeni ve mevcut tüm bireysel faturalı, faturasız ve belirli kurumsal tarifelerdeki müşteriler faydalanabilecektir. Kampanya doğrultusunda Türk Telekom'un bireysel faturalı ve faturasız mevcut mobil müşterileri, gece 00.00 ila 06.00 saatleri arasında 10 GB bedava internet fırsatına sahip olabileceklerdir.

Türk Telekom Ramazan 10 GB bedava internet nasıl yapılır?

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin herhangi bir Türk Telekom mağazasına giderek başvuruda bulunmaları yeterli olacaktır. Mağazalardaki satış temsilcileri tarafından yapılacak gerekli tanımlamaların ardından Türk Telekom müşterileri 10 GB internet avantajına sahip olma şansını yakalayacaktır.

Ramazan Sahur Kampanyası kapsamında kalan kullanım haklarınızı istediğiniz zaman Online İşlemler uygulamasından ya da KALAN HEDİYE 10GB yazıp 5555'e SMS göndererek ücretsiz bir şekilde öğrenilebilecektir.

06.05.2022’yi 07.05.2022’ye bağlayan gece 00:00’a kadar kullanılmayan faydalar varsa silinecektir.

Türk Telekom Ramazan 10 GB bedava internet nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Türk Telekom Bedava internet sahur kampanyası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.