Türk Telekom GAMEON turnuva serisinin 3. oyunu PUBG: Battlegrounds için kayıtlar başladı!

Oyun tutkunlarının dijitaldeki deneyimini zenginleştiren ve büyük bir heyecanla beklediği Türk Telekom GAMEON'un düzenlediği 2022 Espor Turnuva serisinin üçüncüsü PUBG: BATTLEGROUNDS Ağustos turnuvası başlıyor. 

GAMEON spor tutkunlarının buluşacağı ve 6 ay devam edecek espor turnuva serisinin üçüncü oyunu olan PUBG: BATTLEGROUNDS başlıyor! Turnuva 2 kişi oynanacak olup, 256 takım yıl sonundaki büyük finale katılabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Kural setinde yer alan katılım şartlarını tamamlayan ilk 256 takım, turnuvada mücadele etme hakkına sahip olacak. Turnuvaya kabul edilen takımlar, 25 Ağustos Perşembe günü GAMEON sosyal medya hesaplarından ve GAMEON Discord sunucusundan duyurulacak.

GAMEON 2022 ESPOR TURNUVASI PUBG: BATTLEGROUNDS 

GAMEON espor turnuvası serisinin üçüncü oyunu PUBG: BATTLEGROUNDS için kayıtlar 5-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında alınacak. Elemeler ise 26-27 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Büyük final ise 29 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

GAMEON 2022 ESPOR TURNUVASI PUBG: BATTLEGROUNDS HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Türk Telekom GAMEON turnuva serisinin 3. oyunu PUBG: Battlegrounds için kayıtlar başladı!

TURNUVA FORMATI

Toplam 256 takım ve 512 oyuncu, birbiriyle 26 - 27 Ağustos tarihlerinde mücadele edecek. Kademeli olarak takımlar 2 günlük eleme sürecinde elenecek. PUBG: BATTLEGROUNDS  turnuva formatı ise şu şekilde olacak:

A Grubu 1. Eleme Turu: 26 Ağustos 18:00

50 takımdan oluşan ilk eleme grubundaki takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Bu gruptan 8 takım bir üst tura yükselecek.

B Grubu 2. Eleme Turu: 26 Ağustos 19:30

50 takımdan oluşan ikinci eleme grubundaki takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Bu gruptan 8 takım bir üst tura yükselecek.

C Grubu 3. Eleme Turu: 26 Ağustos 21:00

50 takımdan oluşan üçüncü eleme grubundaki takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Bu gruptan 8 takım bir üst tura yükselecek.

D Grubu 4. Eleme Turu: 27 Ağustos 18:00

50 takımdan oluşan dördüncü eleme grubundaki takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Bu gruptan 8 takım bir üst tura yükselecek.

E Grubu 5. Eleme Turu: 27 Ağustos 19:30

50 takımdan oluşan beşinci eleme grubundaki takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Bu gruptan 8 takım bir üst tura yükselecek.

F Grubu 6. Eleme Turu: 27 Ağustos 21:00

16 takımdan oluşan altıncı eleme grubundaki takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Bu gruptan 2 takım bir üst tura yükselecek.

FİNAL: 28 Ağustos 21:00

İlk 5 gruptan ilk 8'e, son gruptan da son 2'ye girerek ay finalinde mücadele etme hakkı kazanan 42 takım, canlı yayında tek maç üzerinden büyük finale yükselmek için kozlarını paylaşacaklar.

 

 

Türk Telekom GAMEON turnuva serisinin 3. oyunu PUBG: Battlegrounds için kayıtlar başladı! ile ilgili etiketler Türk Telekom PUBG GAMEON oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.