Fenerbahçe Beko Türk Telekom'u da yenip 8'de 8 yaptı

Fenerbahçe Beko deplasmanda Türk Telekom'u 1 sayı farkla mağlup ederek ING Basketbol Süper Ligi'nde 8'de 8 yaptı. Hafta içi THY Euroleague'de Barcelona'dan deplasmanda 42 sayı fark yiyen Igor Kokoskov'un takımı ligde yara sardı.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Türk Telekom'a konuk olan Fenerbahçe, başkent deplasmanında 81-82 kazandı. Ligde 8'de 8 yapan Sarı-Lacivertliler'de Lorenzo Brown 16 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Amerikalı guardı 14 sayıyla Jarell Eddie, 11'er sayıyla Dyshawn Pierre ve Ahmet Düverioğlu izledi. 5 ismin çift hanelere ulaştığı Fenerbahçe'de Bobby Dixon 10, Kenan Sipahi ise 8 sayı üretti. Hafta içi THY Euroleague'de Barcelona'dan deplasmanda 42 sayı fark yiyen Igor Kokoskov'un takımı ligde yara sardı.

Ligdeki 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Türk Telekom, 8. maçında 2. yenilgisini aldı. Mavi-Beyazlılar'da Amerikalı forvet Samuel Dekker'ın 20, Kyle Wiltjer'in 18 sayısı yenilgiyi önleyemedi.

SON BÖLÜM NEFES KESTİ

Wiltjer ve Eric ile etkili oyununu sürdüren Türk Telekom, maçın son 3 dakikasına da 78-72 önde girdi. Fenerbahçe Beko Eddie'nin 3 sayı çizgisi dışından attığı basketle 39. dakikada skoru eşitledi: 78-78 ve aynı oyuncunun serbest atıştan ürettiği sayı ile bitime 35 saniye kala 78-79 öne geçti. Ancak Türk Telekom Mcintyre'nin 3 sayılık basketiyle yanıt verdi ve bitime 30 saniye kala 81-79 yeniden avantaj sağladı. Fenerbahçe Beko ise Brown'un 3 sayılık basketiyle maçın sonuna 25 saniye kala 81-82 öne geçmeyi başardı. Büyük çekişmenin yaşandığı son saniyelerde teknik faullere başvurulurken, Türk Telekom istediği sayıyı üretemedi ve karşılaşma 81-82 Fenerbahçe Beko'nun üstünlüğü ile bitti.

Fenerbahçe Beko Türk Telekom'u da yenip 8'de 8 yaptı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Türk Telekom Basketbol Basketbol Süper Ligi Kenan Sipahi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.