Türk Telekom 15 Temmuz hediyesi var mı? Reklam filmi yayınladı!

Türk Telekom 15 Temmuz kampanyası bulunuyor mu? Hain darbe girişiminin karşısında Türk milleti yer aldı. Türk milleti, 15 Temmuz gecesi darbeyi püskürttü. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için Türk Telekom bir reklam filmi yayınladı. Detaylar haberimizde...

Türk Telekom 15 Temmuz kampanyası var mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayasıyla yurtta etkinlikler gerçekleştiriliyor. Türk Telekom'da 15 Temmuz için bir reklam filmi yayınladı. Merak edilen detaylar haberimizde...

Türk Telekom, demokrasi şehitlerimizi unutmadı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde yeni bir reklam filmi yayınladı.

Türkiye’nin geleceğinin karartılmak istendiği 15 Temmuz’da ülkenin iletişim altyapısının belkemiğini oluşturan Türk Telekom da darbecilerin hedefindeydi. O gece ülkede iletişim kesilmeye çalıştıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları demokrasiye sahip çıkmaları için meydanlara davet etmesinin ardından vatandaşlar Türk Telekom altyapısı sayesinde gece boyu kesintisiz iletişim kurup organize olarak o karanlık gecenin seyrini değiştirdi. 15 Temmuz gecesi Türkiye’nin iletişim omurgasını her an ayakta tutmayı başaran telekomünikasyon sektörü, darbe girişiminin engellenmesinde son derece kritik bir görev üstlendi.

İLETİŞİM HİÇ KOPMADI
Türk Telekom o gece tüm çalışanları ve sistemleriyle, ülkenin iletişim altyapısına zarar verilmesini önlemek için gerekli tüm tedbirleri aldı. Şirketin çalışmaları 15 Temmuz’dan sonra da devam etti. Meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşların iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere; her yöne ücretsiz mobil ses, sabit telefonlardan şehir içi ve şehirlerarası arama ve toptan dahil olmak üzere tüm abonelere ek internet kotası ve meydanlarda bulunan Türk Telekom Wi-Fi noktalarında ücretsiz internet gibi hizmetler sunuldu. Ankesörlü telefonlardan ücretsiz yurtiçi ve yurtdışı konuşma imkanı sağlandı. Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalardan geç saatlere kadar telefon ve şarj hizmeti verildi.

TEDBİRLER ÜST DÜZEYDE
Mevcut acil durum eylem planlarını 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ortaya çıkabilecek ihtiyaçlar doğrultusunda güncelleyen Türk Telekom, BTK’nın ilettiği ve bu tip durumlarda acil iletişimi sağlayan altyapısını güvenlik sistemleriyle donatıp hazır hale getirdi, kritik binalardaki güvenlik tedbirlerini arttırdı. Aynı zamanda hükümetin 2023 vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin dijital dönüşümünü tamamlamış ve teknoloji ihraç eden bir ülke olması yolunda çok değerli adımlar atan Türk Telekom, hem teknoloji hem de yatırımlarıyla bu milli hedefe hizmet ediyor.

 

Türk Telekom 15 Temmuz hediyesi var mı? Reklam filmi yayınladı! ile ilgili etiketler Türk Telekom 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.