Barbara Palvin, Türk sporcudan eğitim almak istiyor!

Dünyaca ünlü model Barbara Palvin, Amerika'da yaşayan Türk sporcu Umut Süleyman Altınpa'dan eğitim almak için kolları sıvadı.

Son olarak ABD'de düzenlenen Muscle Contest Excalibur NPC İFBB Men Physique yarışmasında birinci olan Umut Süleyman Altınpa'dan eğitim almak isteyen 26 yaşındaki genç kadın, sosyal medyadan Altınpa'ya mesaj attı.

Uzun süredir ABD'de yaşayan ve kısa bir süreliğine Türkiye'ye dönen Altınpa'ya hala Amerika'da olup olmadığını soran Palvin, kendisinden eğitim almak istediğini söyledi.

BARBARA PALVIN KİMDİR?

Barbara Palvin, 8 Ekim 1993 tarihinde Budapeşte, Macaristan'da dünyaya gelmiş bir modeldir.

Barbara Palvin, Budapeşte'de doğdu. Erken yaşlarda şarkı söylemek ve futbolu hobileri olarak belirtmiştir.

Barbara Palvin, Türk sporcudan eğitim almak istiyor!

Modellik Kariyeri
Palvin, 2006 yılında, 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında keşfedilmiştir. İlk fotoğraf çekimi o yıl "Spur Magazine" için olmuştur. Hemen arkasından Asya'ya taşınıp modellik kariyerini orada devam ettirmiştir. O zamandan beri L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarında yer almış, Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, Pull and Bear ve Mavi gibi markalar için modellik yapmıştır. Şubat 2012'de ise L'Oreal Paris'in elçisi olmuştur.

İlk defile tecrübesi Şubat 2010'da Milan Moda Haftası (Milan Fashion Week)'te Prada içindi. Ayrıca Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro gibi markaların defilelerine çıkmış, 2011 yılında Chanel'in sonbahar öncesi defilesinin açılışında bulunmuştur.

models.com'un Top 50 Models Women anketinde 40. seçilen Palvin, çoğunlukla Rus model Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor. İngiliz Vogue editörü Miranda Almond onun için "Onu seçtik çünkü o kesinlikle ince bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var." demiştir. Vodianova ve Kate Moss'u sevdiği modeller olarak belirtmiştir.

L’Officiel, Vogue, Marie Claire gibi dergilerin yüzü haline gelmiştir. Ayrıca Armani Exchange, H&M, Victoria’s Secret, ve Pull & Bear gibi başarılı markaların kampayanlarında yer almıştır. 2012 yılında L’Oréal Paris markasının elçisi oldu. İlk kez podyuma Milan Moda Haftası kapsamında yapılan Prada defilesinde çıktı.

Sonrasında ise Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane gibi ünlü markaların defilelerinde yer aldı. Ayrıca 2012 yılında Victoria’s Secret defilesinde yürüdü. Ayrıca Barbara 2014 yılında çekilen Hercules filminde rol alarak ilk kez oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

UMUT SÜLEYMAN ALTINPA KİMDİR?

Umut Süleyman Altınpa 1990 da Denizli'de doğdu. 13 yaşında spor ve tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Altınpa lise dönemine kadar Antalya'da okudu. Okul hayatı boyunca tiyatro oyunlarında ve birçok spor dalında başarılı oldu. Ardından eğitimine ve kariyerine İstanbul'da devam etmeye başlayan Umut Süleyman Altınpa 2016'da kendi isminin baş harflerinden oluşan USA TEAM'ı kurdu. 2017'de Craft oyunculuk okulunda bir yıllık eğitimini başarı ile tamamlayıp Amerika'ya gitti.

Barbara Palvin, Türk sporcudan eğitim almak istiyor! - Resim : 2


Los Angelesta Eric Morris ve İvana Chubbuk'ın Oyunculuk metotları hakkında work shoplara katıldı. Bu sırada vücut geliştirme yarışmalarına katılarak 2018 ve 2019 da altı farklı kategoride iki kez üstüste "yılın en iyi men fiziği" seçilerek şampiyon oldu. Yine aynı kategoride San Diego'da iki kez ikincilik Santa Monica'da iki kez üçüncülük alarak bu işin merkezi olan Kaliforniya'da ilk üçte kalarak ülkesini gururlandırdı. Umut Süleyman Altınpa, bir dizide de başrol olarak oynadı. Altınpa, kurduğu spor salonlarında eğitmenlik yaparak öğrencilerine yardımcı olmaktadır.

Barbara Palvin, Türk sporcudan eğitim almak istiyor! ile ilgili etiketler Barbara Palvin Umut Süleyman Altınpa model
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.