Türk solunun ikiyüzlülüğü!

İstanbul Kuyubaşı'nda 2019 yılında açılan İstanbul Atatürk Fen Lisesi’nin (AFL) kütüphanesine bugün isim verme töreni gerçekleştirildi. Kütüphaneye Türkiye'nin önemli tarihçi ve yazarlarından olan Erhan Afyoncu'nun adı verildi. Ancak sol medya, bu olayı da provoke edip yalan haberler yaydı...

İstanbul’da Kuyubaşı’nda Marmara Üniversitesi’ne bitişik olan ve Türkiye’deki ikinci fen lisesi olarak 1982 yılında ilk öğrencilerini alıp, 1985'te ilk mezunlarını veren İstanbul Atatürk Fen Lisesi’nin (AFL) kütüphanesi 2019 yılında öğrencilerinin kulanımına açıldı. 

İSİMSİZ OLAN KÜTÜPHANEYE İSİM VERİLDİ

Bugün ise düzenlenen bir törenle, zaten 2019 yılında açılan ve o zaman herhangi bir isim verilmeyen kütüphaneye Türkiye'nin önemli tarihçi ve yazarlarından olan Erhan Afyoncu'nun adı verildi. 

SOL MEDYADAN YENİ PROVOKASYON

Ancak sol medya, bu haberi de çarpıtarak tarihçi Erhan Afyoncu'nun adının bir kütüphaneye verilmesini provoke etmeye çalıştı. 

Türk solunun ikiyüzlülüğü!

Habersol, bu olayı çarpıtarak sitesinde yer verdi. Sol medyası adeta uzman tarihçi Erhan Afyoncu'yu hedef gösterdi. 

Türk solunun ikiyüzlülüğü! - Resim : 2

Sözcü gazetesi de bu haberi çarpıtarak kütüphanenin yeniden açıldığını yazdı. Üstelik isim değiştirildiği haberlerinin ise asılsız olduğu ortaya çıktı. Çünkü 2019 yılında açılan kütüphaneye herhangi bir isim verilmedi. 

SOL KESİMDEN BİRİNİN ADI VERİLSE YİNE AYNI TEPKİ OLACAK MIYDI?

Sözcü ve diğer sol sitelerin, hayatı arşivlerde geçmiş uzman ismin böyle hedef göstermesine sosyal medyadan da tepki yağdı. Yalan haberlerle 'isim verme törenini' provoke eden bu yayın organlarının, 'sol kesimden birinin adı verilseydi yine aynı tepkiyi gösterecek miydi?' sorusu ise merak konusu oldu.

 

 

Türk solunun ikiyüzlülüğü! ile ilgili etiketler kütüphane Erhan Afyoncu İstanbul Atatürk Fen Lisesi’ isim töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.