Türk rock müziğinin usta ismi Erkin Koray 81'nci yaşını kutladı

Anadolu rock müziğinin babası Erkin Koray bugün 81'nci yaşına bastı. Usta müzisyen doğum günün kutlayan sevenlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti. Koray, ''24 Haziran itibariyle, gazete, mail, SMS gibi çeşitli ortamlarda doğum günümü kutlayan ve çok güzel dileklerde bulunan TÜM sevdiklerime, dostlara, dinleyici ve izleyicilerime ve bu yazıyı okuyan herkese ben de en iyi dileklerimi sunarım.'' ifadelerini kullandı.

'Baba' lakabıyla anılan Türk rock müziğinin usta ismi Erkin Koray 81'nci yaşına bastı. 'Fesuphanallah', 'Sevince', 'Estarabim', 'Arap Saçı', 'Çöpçüler', 'Anma Arkadaş' gibi şarkılarıyla gönüllerde taht kuran yaşayan efsane Erkin Koray yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Koray, doğum gününde sevenlerinden gelen mesajlar karşısında teşekkürlerini sundu.


Türk rock müziğinin usta ismi Erkin Koray 81'nci yaşını kutladı

1193 yılında sahne aldığı bir konserinden çekilen fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Erkin Koray, paylaşımına şu notu düştü:

”81 yaşına girdin!” diye uyardılar DOSTLAR!

Söylemeseler, 181 yaşına kadar yaşayacağım haberim olmayacak. Sonra da HAZIRLIKSIZ yakalanacağım 😊😊

24 Haziran itibariyle, gazete, mail, SMS gibi çeşitli ortamlarda doğum günümü kutlayan ve çok güzel dileklerde bulunan TÜM sevdiklerime, dostlara, dinleyici ve izleyicilerime ve bu yazıyı okuyan herkese ben de en iyi dileklerimi sunarım.

Sizi EVİMDE misafir kabul edip, bir KAHVE yerine geçecek bir şey ikram etmek isterdim. Bugün geçti artık. Buna vakit yok! Ancak... Bir iki gün içinde elinize geçer.

Yeni bir şey DEĞİL, ”günün anlam ve önemine” uygun (bkz. Yukarıdaki RESİM).

Ama ”yeni” demişken, bu kahveden sonra size YENİ BİR ŞEY vermezsem de olmaz şimdi artık... Sözüm söz! 👍

Erkin Koray.

Türk rock müziğinin usta ismi Erkin Koray 81'nci yaşını kutladı - Resim : 2

 

 

Türk rock müziğinin usta ismi Erkin Koray 81'nci yaşını kutladı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Erkin Koray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.