Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıl dönümü kutlandı!

Tüm dünyada isminden söz ettirirken tüm Türkiye'yi gururlandıran köklü Türk Polis Teşkilatının 177’nci Kuruluş Yıldönümü İstanbul’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı. Kahraman güvenlik personeli, bu anlamlı günde şehitlerimizi de unutmadı.

İsminden her yerde bahsettiren Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci Kuruluş Yıldönümü İstanbul’da gün içerisinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Etkinlikler kapsamında Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, eski Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ve il genelinde görevli emniyet müdürlerinin katılımıyla Edirnekapı Polis Şehitliği'ne ziyaret gerçekleştirildi. Programın ardından İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın katımıyla Eyüp Sultan Camii’nde kurban kesilerek mevlit okutuldu.

Etkinliklerin sonunda ise gaziler ve şehit yakınları iftar programında bir araya gelerek birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıl dönümü kutlandı! ile ilgili etiketler Türk polis teşkilatı 177 yıl dönümü
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.