Mehmetçiği aşağılayan vekiline Habertürk'ü paravan yaptı!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türk ordusuna yönelik söylenilen sözler nedeniyle RTÜK tarafından Habertürk'e verilen cezaları değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Yasaları beğenmedikleri medya organları üzerinde acımasızca uygulamak. Söylemek istedikleri hukuk reformu bu galiba" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Medyanın özgür olması lazım. Yandaş medya diye bir kavramın olmaması lazım. Ahlaki olarak da demokratik olarak da bu tür kavramlardan Türkiye'nin kurtulması lazım. Sözünü ettikleri hukuk reformu bu galiba. Yasaları beğenmedikleri medya organları üzerinde acımasızca uygulamak, söylemek istedikleri hukuk reformu bu galiba. Türkiye'yi biraz daha geriye götürmek... Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'ye demokrasiyi, hukuku getirmeye kararlıyız dostlarımızla beraber.

Mehmetçiği aşağılayan vekiline Habertürk'ü paravan yaptı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.