Türk öğrenci Cem Ağan'ın ABD'deki sır ölümü! Otoban kenarında ne işi vardı?

ABD’de yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Cem Ağan’ın ölümündeki karanlık noktalar bir türlü çözülemedi. Polis, Türk gencinin sabaha karşı neden otobanda yürüdüğünü bulmaya çalışıyor.

Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre ABD’nin Georgia eyaletinin Sandy Springs şehrinde otobanda cesedi bulunan İzmirli üniversite öğrencisi Cem Ağan’ın ölümü esrarını koruyor.

Olay geçtiğimiz hafta meydana geldi.

Gwinnett Technical College Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi olan İzmirli Cem Ağan, arkadaşlarıyla buluşmak için kendi otomobiliyle bir bara gitti.

Türk öğrenci Cem Ağan'ın ABD'deki sır ölümü! Otoban kenarında ne işi vardı?

Bardan gece 02.00’de ayrılan Ağan, sabah saat 06.00 sıralarında bir otomobilin çarpması sonucu otoban üzerinde hayatını kaybetti.

Polis, otomobili ve cep telefonu çalınan ancak cüzdanı üzerinde bulunan Türk gencinin otobanda neden yürüdüğü sorusuna henüz cevap bulabilmiş değil.

Türk öğrenci Cem Ağan'ın ABD'deki sır ölümü! Otoban kenarında ne işi vardı? - Resim : 2

AİLESİ KAMPANYA BAŞLATTI

Önceki gün ABD’de defnedilen Cem Ağan’ın ailesi sosyal medyada başlattıkları kampanyayla o geceyle ilgili bilgisi olanlara yardım çağrısında bulundu.

Türk öğrenci Cem Ağan'ın ABD'deki sır ölümü! Otoban kenarında ne işi vardı? ile ilgili etiketler ABD Türk Öğrenci Türk öğrenci Cem Ağan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.