Türk müziğinin büyülü sesi Kamuran Akkor Cahide Müzikhol'de sahne aldı!

İzzet Çapa'nın yeni mekanı Cahide Müzikhol'de dün gece doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşandı. Sevilen sanatçı Berkay'ın sahne aldığı geceyi şereflendiren Türk müziğinin duayenlerinden Kamuran Akkor oldu.

İstanbul gece hayatının efsane markası Cahide Müzikhol, geçtiğimiz hafta Harbiye’deki tarihi Kervansaray Gazinosu’nda kapılarını açtı.

Cahide Müzikhol, İstanbullular ile buluştuğu ilk günden itibaren sahne şovları ve ünlü sanatçıların büyüleyici performaslarıyla adından söz ettiriyor.

BERKAY FIRTINASI

İzzet Çapa'nın yeni mekanı Cahide Müzikhol'ün açılış gününde sahne alan Berkay gece boyunca izleyenlere müzik ziyafeti vermişti.

Berkay, geçtiğimiz gün yine Cahide sahnesinde sevenleriyle buluştu. Başarılı müzisyen bu kez büyük bir sürprizle sahneye çıktı.

Türk müziğinin duayen sanatçılarından Kamuran Akkor, Berkay ile bilikte sahne alarak Cahide Müzikhol'de kulakların pasını sildi.

14353

Gecede, müzik üstatlarından Akkor'a hep bir ağızdan eşlik edildi, salonda alkışlar konuştu.

İzzet Çapa, unutulmaz gece hakkında, Instagram adresinden videolu paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

Ekran_Resmi_2017-10-19_11.30.09

"Bu gece Cahide Müzikhol'de Berkay sahnesi bir efsaneyi ağırladı. Teşekkürler büyülü ses Kamuran Akkor..."

KAMURAN AKKOR KİMDİR?

Usta yorumcu Gönül Akkor ile kardeş olan ve Alev ismindede bir kız kardeşi olan Kamuran Akkor 1947 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Tahsin Bey sesi ile annesi Muzaffer Hanım Udu ile Kamuran Akkor’un ailesi o dönemlerden musiki ve müzik ile yetişmesinde ve gelişmesinde büyük rol oynamıştır. 1968 senesinden itibaren 45’lik plaklar ile kısa sürede tanınmış ve büyük bir hayran kitlesine hitap etmeye başlamıştır. Eski dönemlerde pop müziği ile sahne alan sanatçı daha sonra klasik Türk müziği yorumculuğuna geçiş yapmıştır. 2011 senesinde eşi Vasfi Uçaroğlu vefat etmiştir. Kamuran Akkor’un ailesi ve büyükleri birkaç nesil kuşaktır eski İstanbullulardandır.

Türk müziğinin büyülü sesi Kamuran Akkor Cahide Müzikhol'de sahne aldı! ile ilgili etiketler İzzet Çapa SuperHaber gonül akkor kamuran akkor cahide müzikhol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.