Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Ayşenur Arslan'a KKTC medyasından tepki

Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na "Suikastlarla bilinen illegal, yarı resmi bir oluşum" demesine KKTC medyasından da sert tepki geldi. Ada basını, Arslan'ın bu ifadelerini manşetlerine taşırken, bir an önce özür dilemesini istedi.

Ayşenur Arslan, Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında Halil Falyalı'dan bahsederken "Halil Falyalı kendini TMT, Türk Mukavemet Teşkilatı'nın üyesi olarak tanıtırdı. Türk Mukavemet Teşkilatı, Ada'da ve yakın interlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, bir yarı resmi bir oluşumdu" ifadelerini kullanmıştı.

Arslan'ın bu sözleri KKTC'de geniş yankı uyandırdı. Ada basını Arslan'ın bu ifadelerini manşetlerine taşırken, bir an önce özür dilemesini bekledi.

"SÖZLERİNİ GERİ AL ÖZÜR DİLE"

KKTC'de yayın yapan Volkan gazetesi konuyla ilgili "Ayşenur Arslan isimli utanmaz ve cahil Halk TV sunucusunun TMT'den adı suikastlarla anılan illegal yarı resmi bir oluşum diye bahsetmesi... Terbiyesiz! Şaşkın! Cahil! Hadsiz! Geveze! sözlerini geri al özür dile." sözlerine yer verdi.

Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Ayşenur Arslan'a KKTC medyasından tepki ile ilgili etiketler KKTC Halk TV ayşenur arslan Türk Mukavemet Teşkilatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.