Türk-Kürt kavgasında yeni gelişme! Tuğba Ekinci 'Al Sana Haber' programına geri döndü!

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' programında Türk-Kürt kavgası yaşanmıştı. Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan arasında büyük bir gerilim yaşanınca Ekinci programı terk etmişti. Yaşanan tartışmanın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' adlı programda Türk-Kürt kavgası çıkmıştı. Ekinci, "Türk'üm, Aleviyim.' demişti. Seyhan Soylu, 'Ne alakası var' diyerek karşı çıkmıştı. Ekinci, "Söylediğim şeyi bugün '10 Kasım' deyip geçiştiremiyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı. Doğan da "O zaman sen de 'Kürt'üm' de" diyerek tepki göstermişti. Stüdyoda ortam bir anda gerilmiş, masalara vurulmuştu. Ekinci canlı yayında stüdyoyu terk etmişti ve o günden sonra programa çıkmamıştı.

"TUĞBA EKİNCİ HAKLI, PROGRAMDA ONU GÖRMEK İSTİYORUZ"

Yaşanan kavgada yeni bir gelişme yaşandı. Taraflar arasında barış sağlandı. Soylu'dan yeni bir açıklama geldi, "Programın milliyetçi, vatanperver, Ülkücü cenahtan Tuğba Ekinci’ye tebrik telefonları yağdı. Alperen Ocakları, Ülkü Ocakları, Osmanlı Ocaklarına mensup kişiler tarafından; 'Tuğba Ekinci haklı, programda onu görmek istiyoruz' baskıları geldi" dedi.

Türk-Kürt kavgasında yeni gelişme! Tuğba Ekinci 'Al Sana Haber' programına geri döndü!

Soylu, programda yeni düzeni açıkladı. Doğan ile Ekinci aynı gün programa çıkmayacak. Doğan, pazartesi ve çarşamba günleri, Ekinci ise; salı ve perşembe Al Sana Haber programında yer alacak.

 

Türk-Kürt kavgasında yeni gelişme! Tuğba Ekinci 'Al Sana Haber' programına geri döndü! ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Seyhan Soylu Nihat Doğan Al Sana Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.