Türk Kızılay ekipleri depremzedelerin yardımına koştu

Bingöl'de meydana gelen depremden Karakoçan ilçesine bağlı Kuşbayırı, Çelebi, Yeşilbelen, Sarıhan ve Çan köylerinin kısmen etkilendi. Türk Kızılay Elazığ Şubesine bağlı ekipler depremden etkilenen köylere giderek depremzedelere malzeme dağıttı. Gönüllüler, Kuşbayırı köyünde deprem esnasında korkup kaçarken düşerek kolunu inciten yaşlı kadınla da yakından ilgilendi.

Bingöl'de meydana gelen depremde Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Kuşbayırı, Çelebi, Yeşilbelen, Sarıhan ve Çan köyleri kısmen etkilendi.

Kiğı ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremde Karakoçan ilçesinde etkilenen köylerdeki vatandaşların ihtiyaçlarını Türk Kızılay ekipleri karşıladı. Türk Kızılay Elazığ Şubesine bağlı ekiplerde depremden etkilenen köylere giderek depremzedelere battaniye, su, meyve suyu, kek gibi ikramlık malzeme dağıttı.

Türk Kızılay ekipleri depremzedelerin yardımına koştu

Gönüllüler, Kuşbayırı köyünde deprem esnasında korkup kaçarken düşerek kolunu inciten yaşlı kadınla da yakından ilgilendi.

Türk Kızılay ekipleri depremzedelerin yardımına koştu ile ilgili etiketler Bingöl deprem Türk Kızılay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.